MaNoS-4- Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2017 Καλησπερα στο forum. θελω να μου προτεινετε τροπους συνδεσης κονσολας και pc με firewire η pci για να μπορεσω να εχω ταυτοχρονα 24 in/out. Υπαρχει αυτη τη στιγμη ενα adat 8pre. Oτιδηποτε υπαρχει σε 8 analog kai 2x8 adat η και κατ αλλο. Περιμενω τα φωτα σας! Ευχαριστω!!!
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2017 Τσεκαρε τι γινεται με την περιπτωση του daisy chain , δεν το εχω δοκιμασει γι αυτο δεν λεω πολλα μην πω κατι λαθος κ σε μπερδεψει, αλλα ισως κατι τετοιο να θες.
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2017 Guru Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2017 δεν κατάλαβα καλά τι ζητάς, οπότε ως interface σου προτείνω τη φθηνή κλασσική και δοκιμασμένη πάνω από 10 χρόνια πλέον pci λύση RME HDSP 9652, που προσωπικά πάνω της θα έστηνα οποιοδήποτε ανάλογο βατό σύστημα... https://www.rme-audio.de/en/products/hdsp_9652.php#5 τώρα αν η κονσόλα σου είναι αναλογική, για converters το "επίπεδο" που θα κινηθείς θα το ορίσει ανάλογα η ηχητική ποιότητα της κονσόλας σου σε πρώτη φάση, ώστε να μην υποβιβασθεί, αλλά ούτε και να "υπερκεραστεί" αναίτια... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
jack2 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Καλησπερα φιλε, η focusrite saffire pro 26 I/O εχει ολα οσα ζητας.
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 OP Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Σας ευχαριστω αρχικα για τις απαντησεις. Για το daisy chain νομιζω δε με συμφερει οικονομικα. Για την rme ειναι μια λυση που εχω σκεφτει αλλα προυποθετει 3 converters. Για αυτο ειπα να εχει αν γινεται analog και 2 x adat η λυση που ψαχνω. Καλα καταλαβατε παντως. Οσο για την τριτη λυση καλη ιδεα αλλα που να τη βρω τη focusrite?
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Guru Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Για την rme ειναι μια λυση που εχω σκεφτει αλλα προυποθετει 3 converters. Για αυτο ειπα να εχει αν γινεται analog και 2 x adat η λυση που ψαχνω. Καλα καταλαβατε παντως. Οσο για την τριτη λυση καλη ιδεα αλλα που να τη βρω τη focusrite? η focusrite δεν κυκλοφορεί πλέον γι αυτό και δεν στην πρότεινα... κι ούτε ξέρω κάποια με 2 adat και 8 αναλογικές πλην της Steinberg UR824, https://www.steinberg.net/en/products/audio_interfaces/ur_series/models/ur824.html αλλά αυτή είναι usb... 8) βέβαια αν πλέον καταλαβαίνω το όλον, ψάχνεις για μια οικονομική πρόταση και δυστυχώς οι λύσεις δεν περισσεύουν... ίσως πρέπει να ψάξεις για μια καλομεταχειρισμένη pro 26 αν επιμείνεις στο firewire... η κονσόλα που διαθέτεις ποια είναι?... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Καλημερα Και σε presonus κατι υπαρχει. Οικονομικη σιγουρα πρεπει να ειναι η λυση χωρις να ειναι απαγορευτικη η rme. Апλα στη δικη μου προταση χρειαζομαι αλλον εναν converter ενω με την rme 2.Η κονσολα ειναι soundcraft lx7 ii. Δεν ειναι και κατι φευγατο για αυτο δεν ξερω αν αξιζει να παω σε ακριβη λυση για τη συνδεση της. Απλα μ'αρεσει η ιδεα του χειρισμου και της ευκολιας της και στο tracking και στο mixing.
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 η focusrite δεν κυκλοφορεί πλέον γι αυτό και δεν στην πρότεινα... κι ούτε ξέρω κάποια με 2 adat και 8 αναλογικές πλην της Steinberg UR824, Ούτε η Alesis io-26 κυκλοφορεί πια, αλλά αν την πετύχεις, πάρτην με κλειστά μάτια. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Ευχαριστω για την προταση φιλε μου. Βασικη προυποθεση για ολα αυτα βεβαια ειναι το interface να εχει routing συμβατο με τα σημερινα δεδομενα υπολογιστων οπως το total mix της rme η τα αντισχοιχα σε focusrite και presonus που εχω προσωπικη εμπειρια. Αν ειναι κατι πολυ παλιο θα υπαρχουν drivers πχ? Θα εχει zero latency και direct monitor? Ολα πρεπει να τα συμψηφισω τελικα.
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2017 Βασικη προυποθεση για ολα αυτα βεβαια ειναι το interface να εχει routing συμβατο με τα σημερινα δεδομενα υπολογιστων οπως το total mix της rme η τα αντισχοιχα σε focusrite και presonus που εχω προσωπικη εμπειρια. Αν ειναι κατι πολυ παλιο θα υπαρχουν drivers πχ? Θα εχει zero latency και direct monitor? Ολα πρεπει να τα συμψηφισω τελικα. Θα σου πει ο npap, κάτι ξέρει παραπάνω. :) FEATURES 24-bit/192kHz recording for high-quality, pristine recordings Superior Clock stability JET Jitter Elimination Technology Audiophile Cirrus converters to provide maximum dynamic range on I/O 8 analog input channels with combo jacks 18 digital input channels (dual ADAT and S/PDIF) Flexible, routable Hardware Direct Monitoring Cubase LE software included (Windows and Mac compatible) Bus or adapter powered Inputs High-definition preamps on analog channels 2 switchable Hi-Z inputs for direct guitar and bass recording Switchable Phantom Power for each channel pair Inserts on analog channels 2 ADAT inputs (16 channels) 16 channels of MIDI I/O Stereo turntable input Outputs 8 line-level outputs 2 discrete stereo headphone outputs SPECIFICATIONS io 26 Audio MIDI 24-bit 192kHz FireWire Interface PC requirements: Intel Pentium 4 or AMD Athlon 2.0 Ghz, 1GB RAM, Windows XP Home or Professional Service Pack 2 (XP Media Center Edition untested) Mac requirements: Power Mac G4 Dual 867MHz, 1GB RAM, Mac OSX 10.4 Analog Inputs Sample rates: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz Frequency response: +/- 0.05dB from 20Hz to 22kHz Dynamic range: 112dB, A-weighted Signal-to-noise ratio: 112 dB, A-weighted, minimum gain THD+N: 0.001 -0.0015% @ 1kHz/0dBFS Crosstalk: -110dB @ 1 kHz Preamplifier THD+N: <0.0007 at 20dB gain Preamplifier slew rate: 15 volts/microsecond Microphone gain range: +6.8dB to +50dB Microphone impedance: 1.2kOhm Line gain range: -15.4dB to 27.8dB Line impedance: 16kOhm Guitar gain range: +6.8dB to +50dB Guitar impedance: 1 MegaOhm Line-Level Outputs Sample rates: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz Level: -10dBv/+4dBu nominal (switchable), +19dBu maximum Frequency response: +/- 0.075 from 20Hz to 22kHz Turntable Input: Sample rates: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz Frequency response: +/-1dB from published RIAA curve Dynamic Range: 95dB, A-weighted Signal-to-noise ratio: 95dB, A-weighted THD+N: <0.05% Crosstalk: -100dB @ 1 kHz Impedance: 47Kohm Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση