tomandgeronimo Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2017 UnknownArtist - Μα Δεν Ήσουν Εσύ (Official Video) Written & produced by UnknownArtist Directed by Thodoris Terpos Filmed by / DOP: Argiro Bari Edited by UnknownArtist, Marilia Darilli Thanx to Marilena, Dimitris, Lia, Thanos Από το album "Ένα Album Για Να me Σκέφτεσαι" http://smarturl.it/UA_EAGNMS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2017 UnknownArtist - Μα Δεν Ήσουν Εσύ (Official Video) Written & produced by UnknownArtist Directed by Thodoris Terpos Filmed by / DOP: Argiro Bari Edited by UnknownArtist, Marilia Darilli Thanx to Marilena, Dimitris, Lia, Thanos Από το album "Ένα Album Για Να me Σκέφτεσαι" http://smarturl.it/UA_EAGNMS Είναι πολύ ωραία η δουλειά που έχει γίνει και στο βιντεοκλίπ γιατί θυμάμαι πως το είχα ακούσει χωρίς αυτό. Όπως σου έχω πεί γράφοντας και για παλαιότερα κομμάτια σου, είμαι fan σου, μου αρέσουν πάρα πολύ τα κομμάτια σου και συναισθηματικά αλλά και από τεχνικής άποψης. Σε κατατάσσω προσωπικά απο τους πιό δυνατούς που έχω ακούσει σε αυτό το στύλ, προσεγμένες παραγωγές που αναδεικνύουν το ταλέντο σου και το πάθος για αυτό που κάνεις. Μόνιμο για εμένα μελανό σημείο είναι οι εντάσεις των φωνητικών στην κατα τα άλλα άρτια παραγωγικά μίξη. Στο έχω ξαναγράψει και ίσως καταντάω κουραστικός και γραφικός αλλά πραγματικά το γράφω με παράπονο γιατί πιστεύω οτι αδικούνται τα κομμάτια. Ενω θέλω να τα ακούω ξανά και ξανά το αποφεύγω γιατί .......... ξενερώνω, εκεί που θέλω να ακουσω το "χώσιμο" μιας και το στύλ σου ειναι χιπχοπντηπχαουζιάρικο και οι στίχοι ψαγμένοι με νόημα............. δεν. Μόνο με ακουστικά το ευχαριστιέμαι καλύτερα, οχι τέλεια, αλλά καλύτερα. Και το βρίσκω κρίμα, γιατί τα υπόλοιπα της παραγωγής είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Αυτή είναι η παρατήρησή μου προσωπικά. Μου είχες απαντήσει παραθέτοντας κάποιους λόγους στο παρελθόν που εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν ισχύουν στην πράξη, πιστεύω πως δεν έχεις λόγο να ανησυχείς για την φωνή σου και την απόδοσή σου, είσαι μια χαρά και σε αυτόν τον τομέα. Anyway, απο εμένα ΜΠΡΑΒΟ για άλλη μια φορά, τα αγαπημένα μου κομμάτια σου είναι η Άνοιξη, το Untitled1 αλλά και το Σάββατο Βράδυ και μου αρέσουν και τα videoclip. Μου άρεσες πολύ από την πρώτη στιγμή που σε άκουσα και σε είδα. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!!!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση