Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια φίλοι! GAS-ώθηκα!

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ανύπαντρος είναι! Αλλά τώρα είναι κρήτη και άγνωστο πότε θα επιστρέψει... :roll: Βέβαια δεν του είπα για την προσφορά σου ακόμα...

Any pics mate??? 8)

Χωρίς πλάκα' date=' την είδε την γέφυρα ο δάσκαλος του (είναι γνωστός jazzίστας από ότι μου είπε, νομίζω Γεωργίου λέγεται, έχει βγάλει και cd κλπ, αλλά εγώ τι ξέρω από αυτά, ένας ευαίσθητός κάφρος είμαι κλπ κλπ κλπ) και έπαθε πλάκα![/quote']

Τι pics, όταν έρθει θα του κάνω κονέ κατευθείαν! :P

Λοιπόν, επειδή κάποια στιγμή έτυχε να ασχοληθώ με προμηθευτές μετάλλων αλλά και μάστορες, αν έχεις καλά υλικά, πείρα και σωστά εργαλεία, φτιάχνεις παπάδες! Γιατί όχι, ο φίλος σου, να κάνει custom δουλειές τέτοιου τύπου, δεν είναι πιο μάγκας ο Callaham και η Tonepros. :wink: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 156
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τα χαρακτηριστικά του μπράτσου της AF105 είναι τα εξής:

neck.gif

Scale 628mm/24.75"

a : Width at Nut 43mm

b : Width at Last Fret 58.5mm

c: Thickness at 1st 20mm

d : Thickness at 12th 26.5mm

Radius 305mmR

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Για κάστομιές το συζητάμε Βασίλη! Βέβαια η μεγάλη/μαζική παραγωγή είναι εντελώς άααααλλο πράμα... 8)

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Για κάστομιές το συζητάμε Βασίλη! Βέβαια η μεγάλη/μαζική παραγωγή είναι εντελώς άααααλλο πράμα... 8)

Σύμφωνοι. Δες εδώ:

http://www.glendaleguitars.com/saddles.htm

Αν ο δικός σου μπορεί να βρει mil. grade brass, aluminium, stainless steel κλπ, αυτά τα φτιάχνει για την πλάκα του. Μιλάμε για μερικά σετ τη βδομάδα, τα βγάζει στο ebay και κονομάει. :wink:

Παρόλο που είναι γνωστό πως την Ibanez δεν θα τη χωνέψω ποτέ, των ποτών, οφείλω να αναφέρω πως έπαιξα πρόσφατα με αυτή

http://www.thomann.de/gr/ibanez_ag86trd.htm

και εξεπλάγην ευχάριστα, αφενός από την προσεγμένη κατασκευή και την πολύ θετική παρουσία οπτικά και ηχητικά, αφετέρου από τις fair and square τιμές του Τρίμη...Αφού σε φώτισε ο Θεός και σε βάζει σιγά-σιγά στο σωστό μονοπάτι, πάρ'τη τη ρημάδα κι ας γράφει και Ibanez, τί να γίνει, μια χαρά είναι.

Α. Πας απευθείας για 11άρες flat με το που θα την παραλάβεις. Θα με θυμηθείς... :wink:

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Αφού σε φώτισε ο Θεός και σε βάζει σιγά-σιγά στο σωστό μονοπάτι

Και ποιο είναι αυτό? Οι Humbuckers???

MOYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXA :lol: :lol: :lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Παρόλο που είναι γνωστό πως την Ibanez δεν θα τη χωνέψω ποτέ' date=' των ποτών, οφείλω να αναφέρω πως έπαιξα πρόσφατα με αυτή

http://www.thomann.de/gr/ibanez_ag86trd.htm

και εξεπλάγην ευχάριστα, αφενός από την προσεγμένη κατασκευή και την πολύ θετική παρουσία οπτικά και ηχητικά, αφετέρου από τις fair and square τιμές του Τρίμη...Αφού σε φώτισε ο Θεός και σε βάζει σιγά-σιγά στο σωστό μονοπάτι, πάρ'τη τη ρημάδα κι ας γράφει και Ibanez, τί να γίνει, μια χαρά είναι.

Α. Πας απευθείας για 11άρες flat με το που θα την παραλάβεις. Θα με θυμηθείς... :wink:[/quote']

Kι εγώ έπαιξα με αυτη πρόσφατα στον Τρίμη ρε. :D

Καλά με τέτοια ονόματα που την έχουν ακουμπήσει τη συγκεκριμένη, η τιμή της θα ανέβει κατακόρυφα.

Αν και δεν τρελάθηκα από τον ήχο της,όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ,όταν την έπιασα κατάλαβα οτι κουβαλούσε το όργανο μια βαριά ιστορία πίσω του :lol:

τελικα από που θα την παραγγείλεις; Ιαπωνία;

Όχι αλλά από το γνωστό μαγαζί...

:lol: :lol:

Η τιμή ξεφεύγει λίγο βέβαια (777¤) από το αρχικό μου budget αλλά πιστεύω ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Το κακό είναι ότι θα είναι διαθέσιμη μετά τις 14/02...

Φθηνοτερη τιμη, ακομα και με ταχυδρομικα: http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/catalog/product_info.php?cPath=1_39_1451&products_id=20884

Καλή ευκαιρία φαίνεται!

Σίγουρα ισχύει αυτή η τιμή ή κρύβει κάποιους extra φόρους??

Τα ταχυδρομικα πρεπει να ειναι 20 ευρω, για ΦΠΑ δεν ειμαι σιγουρος. Μηπως απο τις αρχες του χρονου αυξηθηκε στη Γερμανια και εχουν υψηλοτερο απο εμας;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου