Abraxas Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Αυτό το 'την πουλάμε κοψοχρονιά, αλλά δυστυχώς δεν την έχουμε ακόμα' :roll: εμένα μου τη δίνει ελαφρώς, να πω την αλήθεια. :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Αφού ξεπέρασα με μεγάλη δυσκολία το προηγούμενο GAS, τώρα που ξεφορτώθηκα όλα μου τα πετάλια, άρχισε το επόμενο....:roll: Δεδομένου ότι δεν έχω πολλά χρήματα για ξόδεμα, σκέφτομαι να προβώ σε μία από τις εξής πιθανές αγορές: 1) Epiphone Sheraton 2) Johnson 335 style 3) Ακόμη ΜΙΑ STRAT (Classic Player 60s...) Τι λέτε?????? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και μια 4η επιλογή: Να κρατήσω τα λεφτουδάκια μου, και να στρωθώ απλά στη μελέτη με τις κιθάρες που έχω...:roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Έμένα μου αρέσει η Sheraton σε natural ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Από τις classic player προτιμώ την 50's αλλά είμαι αποφασισμένος να πάρω και τις 2 κάποια στιγμή 8) Αλλά όπως είπες και συ, προτίμησα να στρωθώ στη μελέτη προς το παρόν (όταν χαλαρώσω λίγο και από τη δουλειά μου). Αλήθεια, ποιές κιθάρες έχεις τώρα; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Strat εχεις οποτε ξεχνα το για μια ακομη.. Αυτην την ειχα και ΣΚΟΤΩΝΕΙ (& με bigsby & χωρις) η Epiphone ειναι επισης εξαιρετικη :wink: η εντυπωσιακοτερη κιθαρα ομως του...σατανα :lol: (δηλ. με humbuckers) που εχω παιξει ειναι αυτη http://www.hagstromguitars.com/superswede.html εχω παρει 4 μεχρι στιγμης για διαφορα φιλαρακια μου και πιστεψε με απλα δεν συντρεχει λογος να αγορασεις οτιδηποτε αλλο,mark my words.. :wink: παναλαφρη & κανει οτι δεν κανει η Les Paul αλλα και οτι κανει :lol: Εξωπραγματικη ποιοτητα κατασκευης & πανεμορφοι μαγνητες... (εχει ομως λεπτο μπρατσο σε προειδοποιω) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΟΧΙ ΑΛΛΗ STRAT.... :D παρε ενα σκαφακι, ετσι για τιν αλλαγη βρε παιδι μου :!: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Κι εμένα μου αρέσει πολύ η Sheraton αλλά φοβάμαι 2 πράγματα: 1) Επειδή είμαι single-coil-άκιας μήπως την πάρω, ξενερώσω και επιστρέψω στην παλιά, καλή και δοκιμασμένη λύση των strat. 2) Παίρνοντας μια 335-like κιθάρα, φοβάμαι ότι πάντα θα μου μείνει το απωθημένο να αποκτήσω μια αυθεντική 335...:roll: Αλήθεια' date=' ποιές κιθάρες έχεις τώρα;[/quote'] www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 η εντυπωσιακοτερη κιθαρα ομως του...σατανα :lol: (δηλ. με humbuckers) που εχω παιξει ειναι αυτη http://www.hagstromguitars.com/superswede.html Από πού και πόσο?? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και μια 4η επιλογή: Να κρατήσω τα λεφτουδάκια μου' date=' και να στρωθώ απλά στη μελέτη με τις κιθάρες που έχω...:roll:[/quote'] γιατι αν παρεις δηλαδη την sheraton και δεν εχεις λεφτα,δεν θα στρωθεις να μελετησεις..; :) εμενα η sheraton μου αρεσε παρα πολυ παντως που ειχα παιξει...χτυπα την να εχεις καποια εμπειρια και απο τετοιου ειδους κιθαρες κατα την γνωμη μου..και εγω ολο το σκεφτομαι αλλα δεν κανω την κινηση... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2007 1) Επειδή είμαι single-coil-άκιας μήπως την πάρω, ξενερώσω και επιστρέψω στην παλιά, καλή και δοκιμασμένη λύση των strat.2) Παίρνοντας μια 335-like κιθάρα, φοβάμαι ότι πάντα θα μου μείνει το απωθημένο να αποκτήσω μια αυθεντική 335...icon_rolleyes.gif 1)Η HAGSTROM εχει και 25 1/2" σκαλα και φανταστικο COIL TAP οποτε δεν θα σου λειψει το twang & το σκασιμο 2)Αν σε παρηγορει ειχα 3 αυθεντικες 335 & 345 & 355 και η Sheraton τις παιζει ΧΑΛΑΡΑ στα ισια (ειδικα τα νεα μοντελλα τα οποια εχουν και υπεροχους μαγνητες...) η Johnson γκρετσιζει λιγο περισσοτερο λογω των GFS NASHVILLE που φοραει αλλα κατασκευαστικα πεταει και αυτη...(παντως αν θελεις VIBE παρε την Sheraton που ειναι αλλωστε και επανεκδοση original μοντελλου) α,ο ΘΩΜΑΣ τις εχει γυρω στο 500αρικο :wink: στην Ελλαδα δεν νομιζω να τις φερνει κανενας.. :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση