tzelkos Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 ε και τι έγινε αν είναι mexico? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Μου έχει δημιουργηθεί μια απορία: δεν βρήκα τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η κουβέντα και αναφέρθηκε ο Hot Rod σε αυτό το σημείο του thread. Μήπως κάποιος έχει καταλάβει; ::) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
efthimissef Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Μου έχει δημιουργηθεί μια απορία: δεν βρήκα τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η κουβέντα και αναφέρθηκε ο Hot Rod σε αυτό το σημείο του thread. Μήπως κάποιος έχει καταλάβει; ::) Συμφωνω και γω απολυτα....!! Eννοείς να τον έχει δοκιμάσει γενικά ή σε gig?Αν γενικά, αρκετοι... Ναι εχεις δικιο...εννοω αν τον εχει δοκιμασει καποιος γενικα....κι απο οτι ειδα...ειναι αρκετοι! It's a long way to the top.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Kαι εγώ τον δοκίμασα σχετικά εκτενώς.Οπως τα λέει ο bloody sunday, προσυπογράφω.Φοβερος ενισχυτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση