fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Δηλαδή αυτή η θεά, σας φαίνεται άσχημη? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Δηλαδή αυτή η θεά, σας φαίνεται άσχημη? Πολύ όμορφη και με το φαρδύ μπράτσο! Οπως πρέπει για τα γούστα μου!!! (Ποιό μοντέλο είναι, τι λέει στο headstock?) Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Δηλαδή αυτή η θεά, σας φαίνεται άσχημη? Τα πάντα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή. Για 8.000,00 $ μου φαίνεται κακάσχημη. Για 800,00 € μου φαίνεται πανέμορφη ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Πολύ όμορφη και με το φαρδύ μπράτσο! Οπως πρέπει για τα γούστα μου!!! (Ποιό μοντέλο είναι, τι λέει στο headstock?) Gibson Les Paul Supreme 2015 - Seafoam Green Manufacturer Part Number - LPSU156GGH1 Η τιμή γύρω στα 5.600$ σε καταστήματα που ίσως έχουν στοκ. Gibson.com: Les Paul Supreme 2015 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Den B Runway Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Antique Pelham Blue είναι η απόχρωση, δηλαδή όπως η κλασσική Pelham Blue σε πιο ξεθωριασμένο προς το πράσινο...πολύ κακό για το τίποτε με μάρκετινγκ φανφαρονισμούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Antique Pelham Blue είναι η απόχρωση... Σωστά. Ωραίο χρώμα όπως και αρκετά άλλα κόκκινα, μπλε κλπ. Απλά πολλοί θέλουν την LP μόνο σε sunburst, προσωπικά οι Gibson όπως και οι Fender μου αρέσουν σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 [/url] Άμα ο μάστορης έχει κέφια !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Άμα ο μάστορης έχει κέφια !!!!!! Και πήρε ληγμένο LSD........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2017 Γούστα είναι αυτά, εμένα μου αρέσουν τέτοιου είδους χρωματισμοί σε κιθάρες. Γνωρίζω ότι η πλειοψηφία διαφωνεί αλλά ποτέ δε με απασχόλησε. Πιο σημαντικό για μένα είναι να ακολουθείς το κλισέ Follow your Heart παρά το ρεύμα. Nα αγοράζεις τη κιθάρα που πραγματικά σου αρέσει και όχι αυτή που προτιμά ο Χ κιθαρίστας. Για παράδειγμα, δε πιστεύω ότι την αισθητική αηδία (ΙΜΟ) που ονομάζεται frankenstrat θα την είχαν κοπιάρει/αγοράσει εκατομμύρια αν δεν είχε την υπογραφή EVH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση