nasokosm Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Ωραίοι μπράβο! Κοιταγα και γω τίς κιθάρες μου σε παράταξη όλες τ ίδιο (α) χρώμα : natural Καιρός για λίγο χρώμα έχετε δίκιο κύριοι :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Ωραίο χρώμα αλλά θα διαφωνήσω κι εγώ με τη σειρά μου σχετικά με το mh, έπρεπε να το αφήσεις ως είχε, ήταν και ωραία τα νερά του, θα ήταν έτσι το pickguard δε με χαλάει αν και θα μπορούσες να βάλεις και ένα τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Κύριοι ευχαριστώ για τα σχόλιά σας και να απαντήσω. Το Matching headstock το έκανα γιατί το υπερβολικό flame μου κάνει λίγο heavymetalάδικο και δεν το αντέχω πολύ. Για την πίσω μεριά καλό είναι. Θα μου πείς, γιατί το πήρες ρε μάστορα? Εμ δεν το πήρα... μου το έδωσαν. Όταν πριν 14 περίπου χρόνια είχα παραγγείλει μανίκι vintage spec στον Warmoth, κάτι δεν πήγε καλά στην παραγωγή και μου το καθυστέρησαν πολύ. Μετά απο καιρό και όταν είδαν οτι τα σκ@τωσαν μου πρότειναν ένα μανίκι απο το προσωπικό στόκ του Paul Warmoth ως ανταμοιβή για την ταλαιπωρία μου. ...ε, να μην το πάρω? ;) Όσον αφορά στο Pickguard, είχα ανέκαθεν το tortoise και το concept ήταν για faded fiesta με tortoise γιατί το λευκό με κόκκινο κάπως με ενοχλεί. Θα το προτιμούσα μόνο με maple ταστιέρα. Εκεί, ναι. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Πάντως, αν το εφτανα εκει που το φτασες, θα το τερμάτιζα. Βαλε και τα χρυσάφια.. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 πάντως έχω και λευκό Pickguard άμα βαρεθώ με το tort... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Πάντως, αν το εφτανα εκει που το φτασες, θα το τερμάτιζα. Βαλε και τα χρυσάφια.. ;D α, αυτή είναι η 80s Strat model. Για χρόνια είχα πρόσβαση και έπαιζα συχνά με την Walnut version. Ωραίο όργανο, "διαφορετικούτσικο", αλλά Β Α Ρ Υ ! ! ! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 α, αυτή είναι η 80s Strat model. Ναι. Για εναν διαστροφικό λόγο, μου αρέσει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 το λευκό με κόκκινο κάπως με ενοχλεί. ΜΠΑΟΚ; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Με 'γεια το χρωματάκι, πάντα ήμουν fan του FR, αν και θα γκρινιάξω κι εγώ για το matching headstock, δεν μου πάει καθόλου σε φεντεροειδές, ειδικά δε με τα νερά που είχε το δικό σου. Θα συμφωνήσω και με προλαλήσαντες περί pickguard, αν κι εγώ θα πήγαινα σε gold anodized. Επίσης, τα σέβη μου στον Μίστερ Πνοή και Νύξη που επί ΠΑΣΟΚ θα μου'φτιαχνε κάθε μήνα νέο τεμάχιο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2017 Την εδειξα στην δικια μου και ερωτευτηκε αμεσως ;D και εμενα εχει vintage spec μπρατσο απο Warmoth :) καλα ρε αθεοφοβε το Base plate στον πισω μαγνητη ειναι οντως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ στις strat ,στον ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ομως τι ρολο βαραει? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση