alderbody Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 ...κι επειδή στο προηγούμενό μου θρενδ ((very) Old Pine Stratocaster in DIY - Page 1 of 6) κατηγορήθηκα ευθέως για τις χρωματικές μου επιλογές: αλλά... alderbody = ασπρίλα, γνωστά αυτά... ;) είπα οτι είναι ώρα για λίγο χρώμα... Έπεσε πολύ ζάλισμα ώς προς το ποιά θα έκανε το μεγάλο βήμα, αν θα μπέρδευα μανίκια, pickguards, καπάκια κλπ, και τελικά προέκυψε ...ετυμηγορία. Η Ναυαρχίδα! Η alderbody με τ' όνομα, που στην τελική ήταν και η πιο ...ασπρουλιάρα. :) Την ευθύνη των εργασιών ανέλαβε και πάλι ο γνωστός για τις χρωματοποιητικές του (και όχι μόνο) ικανότητες, Κος Φάνης Πλουμής, των Πνοή & Νύξη heavy industries. Καθότι μοιραζόμαστε μια ιδιαίτερη εκτίμηση στο fiesta red της μαμάς 7εndεr, και ιδίως στον τρόπο με τον οποίο "ωριμάζει" με το χρόνο, είπαμε να κάνουμε μια απο τις πάμπολλες πιθανές εκδοχές του. Μετά απο ΠΟΛΥ ψάξιμο σε φωτογραφίες και "βιβλιογραφία", αναλύσεις και εκτιμήσεις, σκέψεις αγωνία για την έκβαση, ξεκίνησε το "μαγείρεμα" με τα νίτρα... 8) Αξίζει να σημειωθεί οτι το ρημάδι το fiesta είναι πολύ τζαναμπέτικο χρώμα. Αλλάζει συνέχεια αναλόγως της έντασης και του χρώματος του φωτός, και η (όποια) ...faded version είναι ακόμα πιο ..."φχέστα κι άστα" ;D Για να μην πολυλογούμε, ψεκάστηκε, τρίφτηκε, γυαλίστηκε και να τι βγήκε: α ναι... πάντα ήθελα κι ένα matching headstock και ο Θείος Φάνης δεν μου χάλασε χατίρι... Στο παλιό tortoise shell pickguard είχα βάλι ένα mini διακοπτάκι που ενεργοποιούσε εναν πολύ μικρό πυκνωτή, για να προσωμοιώνει τη χρήση μεγάλου καλωδίου, ή γενικώς να παίρνει ελάχιστα πρίμα απο το σήμα σε full χρήση, ή να πλησιάζει στο no load με το pot στο 0. Στη νεα κατάσταση το pickguard ήρθε και πάλι έτσι, αλλά αυτή τη φορά ο μικρός πυκνωτής είναι hand made (χαρτί αλουμίνιο κερί). Δείτε: Και αφού μαζεύτηκαν όλα τα κομμάτια του puzzle, έγινε και το τελικό μοντάρισμα! κι εδώ με την μια αδερφή... και λίγο high contrast ...αυτά Για το τέλος, θα σας δείξω τη χρωματική εξέλιξη αυτής της κιθάρας over the years (14 συναπτά). Πρόσθεσα σε παλιό Image τη νέα μορφή: κλιψ κλπ, άλλη φορά! :) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Με το matching headstock κατουρήθηκα λίγο. Τέλεια είναι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Επειγόντως ;D ένα mint green pickguard και μετουσιώνεται σε θεά! 8) ;D The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 μου αρεσε παρα πολυ το χρωμα στο σωμα!!! ....λογω των καταπληκτικων νερων στο μανικι,εμενα δε μου αρεσει το m.h....αλλα περι ορεξεως!!!! Αν μπορεις πες καποια στοιχεια για το μανικι,μου αρεσε πολυ!!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 mint green +10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 ΚΟΥΚΛΑ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Mπραβο.......αλλα πανω που πηγα να αναφωνησω με ενθουσιασμο ΖΗΤΩ ΟΛΕ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ κ.λ.π, ειδα το matching headstock, και μετα το pearloid pickguard, και καπως ανασκουμπωθηκα.... Τεσπα γουστα ειναι αυτα, αλλα simplicity= beauty 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Τολμηρό το matching headstock....ευθεία αναφορά στην 1980 strat, Αν είχα μια τέτοια, θα μου άρεζε. Δεν ξέρω αν θα το τολμούσα σε ήδη υπάρχουσα. Πάντως γενικά η δουλειά πολυ καλή, μπραβο σας. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Με fiesta red έπαιζε κι' ο Marvin παίξε μας κανά shadows, για να τη βρούμε άρδην. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 Με fiesta red έπαιζε κι' ο Marvin παίξε μας κανά shadows, για να τη βρούμε άρδην. θέλω να παίξω και "σκιές" θέλω και γκάρη μούρη, μας σαν αρχίσω τις πενιές μου λέν "σκάσε γαϊδούρι"! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση