Superfunk Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Ενα μεταμνημονιακο,πλεονασματικο, αντιγαλαξιακο χιπ-χοπ psychobilly ασθμα ;D [soundcloud] [/soundcloud] www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Ποιός σε νευρίασε έτσι ρε παιδί μου και ξεσπάς στα όργανα....; :o Σε μερικά σημεία σκιάχτηκα! Πολύ θυμός..... ::) Κατά τ'άλλα, ποιοτικότατος....! Εσένα ξέρουμε εσένα προτιμάμε και εάν κάποια φορά σε αλλάξουμε πάλι εσένα θα πάρουμε! ;D Πολύ ωραίο σημείο από το 2;26 μέχρι το 3:10, όχι ότι το υπόλοιπο δεν είναι καλό....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Σουπερ ειναι,πολυ μου αρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 it sounds great!!!! Πολύ ωραίο σημείο από το 2;26 μέχρι το 3:10, όχι ότι το υπόλοιπο δεν είναι καλό....![/left] Επαυξάνω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 θα γούσταρα λίγη κιθάρα με μπόλικο ντιστορσιο πάντως Γιατί θυμίζει ταινία Στάθη Ψάλτη . ( Καλό ταξίδι τεράστιε ) "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 ενδιαφέρον Β3. Ποιό είναι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 ενδιαφέρον Β3. Ποιό είναι? Native Instruments www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 πολύ μου άρεσε Νίκε και μελωδικά και σαν παραγωγή, με την άψογη ενσωμάτωση της κιθάρας και του μπάσου (για το άριστα απλά έπρεπε να "ανοίξεις" τα σολοειδή πιο αριστερά αφού δεν υπάρχει "ισοδύναμο" ρυθμικό της κιθάρας για το balance και έτσι γέρνει το κομμάτι δεξιά)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2017 πάντως το βρίσκω κάργα μνημονιακό σε αντίθεση με τον συνθέτη, καθώς ξεχειλίζει άγχος και οργή.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση