Προς το περιεχόμενο

Same Old Night -Ενα δικο μου Τραγουδι.

ΝτεντΤΖΟ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ενδιαφέρον στο σύνολο και καλή προσέγγιση.

Η φωνή αν δεν είναι προσποιητή και είναι φυσική είναι πολύ καλή.

Το πιάνο μου φάνηκε λίγο λεπτόηχο και άτολμο στο σόλο. Αλλά και στο συνοδευτικό μέρος μου δίνει την εντύπωση οτι επαναλαμβάνει πάνω κάτω τα ίδια σε κάθε κουπλε.

Η τρομπέτα επίσης άνευρη και χωρίς στόχο, ενώ το σαξόφωνο παει καλύτερα.

αυτά είναι τα δικά μου, αυστηρά σχόλια. (αν πρέπει να βρώ κάτι  :D )

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβασα ολες τις παρατηρησεις.Ειναι η πρωτη προσπαθεια που κανω με ενα software γενικα που το εχω μια βδομαδα.Περα απο την φωνη οτι αλλο ακουγεται ειναι οργανωμενο στο περιβαλλον του Cubase με διαφορα plugins.

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα.Σιγουρα δεν ειναι τελειο αλλα αφου περνει το φιλ και την ατμοσφαιρα ,πετυχα με ελαχιστς γνωσεις κοντα στο στοχο.

Σας ευχαριστω για τα σχολια .

Εκανα μια μιξη χωρις πολλες αλαγες αλλα στοχευοντας πανω στα σχολια που κανατε παραπανω.Αφαιρεσα το ριβερμπ στο πιανο .Αλαξα το ιδιο το πιανο απο ενα Vintage Uprigh σε ενα Grand.Εδωσα το ταμπουρο και στο μαστερ προσθεσα ενα reverb παλι σκοτεινο .

Το μονο φυσικο καναλι ειναι φωνη επομενως στα σολο εκανα οτι μπορουσα συνφωνω με τις απειρια μου .Αυτα το κομαμτι παλι σε wav στο Box.

https://app.box.com/s/rodl29qfd1wd9ujansuj2sgz5tb0obvj

Fuzzz Offff!!!!

Οντως εχει ομοιοτητα και το ξερω φυσικα αφου φωναζει γουετσιλα το κομματι.Το θεμα τωρα ειναι τι να κανω να μην το ανεβασω .Η μελωδικη μου γραμμη ειναι διαφορετικη .Τωρα η αρμονια μοιαζει ,δεν εκατσα να δω τι ακριβως βαζει ο waits αλλα μοιαζει.Νταξει ειναι παλιο το κομματι οπως ειπα την περιδο που ειχα αρχισει να ακουω waits.To επομενο που εχω ετοιμο με τα ιδια μεσα νομιζω ειναι πιο οριτζιναλ.Αλλα και γω ακουγα τις προαλες ενα κομματι απο μια Αθηνακικη ροκ εν ρολλ μπαντα που εμποιαζε πολυ με ενα δικο μου ακυκλοφοριτο ,το οποιο εγραψα πριν ακουσω την δουλεια τους.Αν το ξαναγραψω πχ και το ανεβασω θα πουν πχ οτι το σηκωσα απο αυτους .Παντα φροντιζω να φτιαχνω δικα μου πραγματα εδω μαλον επηρεαστηκα λιγο παραπανω .Εσυ πιστευεις οτι δεν περναει το κομματι εν τελη.

Fuzzz Offff!!!!

.Εσυ πιστευεις οτι δεν περναει το κομματι εν τελη.

τί παει να πει περνάει?

τα διόδια θα περάσει?

ή θα το κόψει καμιά επιτροπή?

έφτιαξες κάτι, καλό είναι, μοιάζει με κάτι όπως παρατήρησαν. Τώρα το βλέπω και γω, μια και δεν γουστάρω γενικά TW.

Ούτε να απολογείσαι χρειάζεται...Δεν παύει να είναι μια προσπάθεια πλήρης που εντάξει έχει επηρεαστει έστω υποσυνείδητα.

με σήμα το μπιφτέκι

τί παει να πει περνάει?

τα διόδια θα περάσει?

ή θα το κόψει καμιά επιτροπή?

έφτιαξες κάτι, καλό είναι, μοιάζει με κάτι όπως παρατήρησαν. Τώρα το βλέπω και γω, μια και δεν γουστάρω γενικά TW.

Ούτε να απολογείσαι χρειάζεται...Δεν παύει να είναι μια προσπάθεια πλήρης που εντάξει έχει επηρεαστει έστω υποσυνείδητα.

Να σαι καλα γιατι ετσι το βλεπω και γω ,σε καμια περιπτωση δεν πηγα ποτε σε καμια συνθεση μου  να αντιγραψω ,Αυτο που κυνηγαω ειναι το φιλ απο τις επιρροες

μου και οπως εδω η ατμοσφαιρα .

Fuzzz Offff!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου