manosko Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2017 Μόλις μπήκα να χαζέψω στο site και υπέπεσε στην αντίληψή μου το θέμα του τίτλου. Όχι ότι θα αποκτήσω κάτι από αυτά προσεχώς (προφανώς λόγω αφραγκίας), αλλά όπως και να το κάνεις καλό είναι και το χάζεμα στα τοπικά καταστήματα... Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2017 Θα μοσχοπουλήσει κι αυτός όπως και οι άλλοι πριν από αυτόν... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2017 Μία φορά να πάω στο Νάκα να δοκιμάσω και να μη με κοιτάξουν λες και έχω πάει να τους κάψω το μαγαζί... ::) Πολύ καλή ιδέα να φέρουν 2 εξαιρετικά και αναγνωρισμένα brands, αλλά δώρο άδωρο. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Τα τελευταία χρόνια όσες φορές έχω πάει στον Νάκα οι πωλητές είναι φιλικοί και εξυπηρετικοί. Ακόμα και κιθάρα μου έφεραν (μετά από τρεις μέρες) από τον υποκατάστημα της Λάρισας για να δοκιμάσω. Οι τιμές τους θα ήθελα να είναι χαμηλότερες. Έχει το πλεονέκτημα των άτοκων δόσεων σε σχέση με Ευρωπαϊκά μαγαζιά με αντίστοιχες τιμές. Για όσο έχουμε ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2017 Αν μιλάς για τα κεντρικά ισχύει. Στα διάφορα υποκαταστήματα είναι ενδεχομένως λαχείο η κατάσταση. Υπάρχει βέβαια και το κατάστημα του mall στο Μαρούσι που μπαίνει το κάθε καρυδιάς καρύδι και δοκιμάζει ότι γουστάρει χωρίς να ρωτάει :), αλλά εκεί μιλάμε για κατάστημα ειδικών συνθηκών Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση