X-minor Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Δεν έχει και πολύ νόημα να ξανασχολιάσουμε οτιδήποτε. Είτε είσαι τρολ ή, αν δεν κατανοείς ακόμα, μετά από 4 βίντεο ότι αυτό που ακούγεται είναι επιεικώς κάκιστο, έχεις θέμα. εδιτ: έξτρα περίπτωση να το'ριξες στο viral marketing τύπου "πω φίλε πρέπει να τ'ακούσεις αυτό το πράγμα" για να βγάλεις κανα φράγκο απ'το youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Εμένα μου άρεσε το κομμάτι. Έχει ότι χρειάζεται. Αρχή, μέση, τέλος. Και έτσι όπως είναι η κάμερα βλέπω και "χέρι". Τώρα είναι ώρα για βιντεοκλίπ στο κομμάτι. Ξέρεις, αυτός ροκάς με γυαλί, σκισμένα παντελόνια, κι αυτή κυρίλα, λαΙκά και έτσι. Και του ρίχνει χυλόπιτα. Αυτός παίρνει την κιθάρα και .... της δίνει να καταλάβει. Στρώσου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 και στο επομενο θα παιξω διαφορετικα πραγματα Μάλμστην? Βάι? Σατριάνι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Είτε είσαι τρολ ή, αν δεν κατανοείς ακόμα, Σοβαρά τώρα; Προφανώς και μας τρολάρει και μου αρέσει που προσπαθούμε να είμαστε politically correct. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Σοβαρά τώρα; Προφανώς και μας τρολάρει και μου αρέσει που προσπαθούμε να είμαστε politically correct. Έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου. Διάβασε παλιότερα ποστς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Έχω ακόμα τις αμφιβολίες μου. Διάβασε παλιότερα ποστς. μετά από τόσες διατυπωμένες επιφυλάξεις και αμφιβολίες δεν θα έπρεπε ο op να μπει στον κόπο να πει τουλάχιστον "δεν είμαι troll"? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 ο,τι έχει να πει....,το λέει με τη μουσική του. Συγγνώμη, δεν κρατήθηκα ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rhino Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 ο,τι έχει να πει....,το λέει με τη μουσική του. λετ δε μιουζικ τωκ. Αλσο αη εμ φακιν ταηρεντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Let the music play Oh I wanna dance the night away.... right here right here I'm gonna stay...... (μπρρρρρ) ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Μάλμστην? Βάι? Σατριάνι? Paco de Lucia, John Williams, Allan Holdsworth, Rosenberg Trio, Σταμάτη Γαρδέλη? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση