dimsonic Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 ...μη με ξυπνάτε. .. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 από εμένα τουλάχιστο είσαι κλάσεις ανώτερος στην κιθάρα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 πως κρινετε το παιξιμο μου καλο?μετριο?κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2017 κτλ ελιωσα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 πως κρινετε το παιξιμο μου καλο?μετριο?κτλ περιμενω περιμενω InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 πως κρινετε το παιξιμο μου καλο?μετριο?κτλ περιμενω :) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 δεν το κρίνω γιατί θα κριθώ χαχαχαχαχχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 με έχει ψήσει άσχημα να κάνω κι εγώ βιντεάκι θα αυτοσχεδιάσω σε drone metal φόρμες αλλά με έντονο το experimental στοιχείο in the style of nickrahm \m/ "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2017 οπως σας ειπα τωρα μια αλλη ερωτηση θελω αν γινετε να με απαντησεστε ειληκρινα, πως κρινετε το παιξιμο μου καλο?μετριο?κτλ περιμενω Με ξεπερνάει η αισθητική του. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση