fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Ένεκεν μικρόσωμος (1,82 και 99 κιλά...) κι εγώ, θα φέρω και δυό φίλους ντράμερς..... ::) Πω πωω, μπάντα με δύο ντράμερ, πολύ προχώ είσαι φίλος. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Καλη ιδεα... τον Ginger Baker να πάρουμε. ... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Καλη ιδεα... τον Ginger Baker να πάρουμε. ... Καλά, ξεκινάτε τώρα έτσι, και στην πορεία θα αλλάξουν τα κόζα. Όταν σας δει το κοινό, θα σας παρακαλάνε όλοι να παίξουν μαζί σας. Θα έρχεται και ο Πορτνόϊ να σας κουβαλάει τα πιατίνια λέμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Καλη ιδεα... τον Ginger Baker να πάρουμε. ... Θά'μαστε, εγώ, εσύ, ο Ginger Baker......μια ωραία νεανική παρέα.....Τι λες για διασκευομπάντα του Justin Bieber.....; :o ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Ένεκεν μικρόσωμος (1,82 και μυικα99 κιλά...) κι εγω corrected Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 corrected Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, φανταστικέ θαυμαστή μου :D, αλλά φευ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Αυτό το ξεχνάς, δεν χρειάζεται. 8) Ρε σεις τι λέτε, ο ένας "φοβάμαι", ο άλλος τα "εγώ" ... Attitude ρεεεεε. Ξεκινάτε από αύριο με 6 μικρές και 2 μεγάλες κάθε μέρα, μόνο αυτό χρειάζεται. που 'σαι φιλοοους, αμα φερεις την Κουλιανου κατι γινεται. Ξερεις εσυ. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, φανταστικέ θαυμαστή μου :D, αλλά φευ..... Ντεμη Ρουσσο σε βλεπω.... βαλε καφτανι και τρελανεμας λαιμεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Ντεμη Ρουσσο σε βλεπω.... βαλε καφτανι και τρελανεμας λαιμεεεεε Έ όχι και Ρούσσο....είπαμε! Όσο για την Κουλιανού, πότε την είδες τελευταία φόρα....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2017 Έ όχι και Ρούσσο....είπαμε! Όσο για την Κουλιανού, πότε την είδες τελευταία φόρα....; Με σκοτωσες. Αλλα με 6 μικρες και δύο μεγαλες απο τα λιντλ ολα γίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση