cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Μίλα και συ ρε Cosτα που τα ξέρεις από μέσα τα πράγματα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Φίλε αφεντικέ. ;D ;D ;D Η εντύπωση που έχω σχηματίσει μέχρι τώρα, είναι ότι τον φίλο μας ποσώς τον ενδιαφέρει η μουσική/κιθαριστική εξέλιξη. Το όλο "προϊόν προς πώληση" είναι το attitude (με κιθάρα γαρνιτούρα). Ας επικεντρώσουμε λοιπόν τις όποιες συμβουλές μας προς τα εκεί. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Έχω πιεί τόνους μπύρας, αλλά καλή κιθάρα ακόμα δεν έπαιξα. παιδια την αποψη μου, σοβαρα, η κιθαρα και το παιξιμο της και η εξεληξη ειναι θεμα δουλειας στο οργανο και ακουσματων πολλων, δηλαδη ακουω παιζω εξελισωμε, οι μπυρες ειναι αλλο θεμα, εμενα μου αρεσει που και που να πινω, αν αυτο δεν επηρεαζει το παιξιμο, και εννοω οτι με τις μπυρες δεν μαθενης κιθαρα, το να μαθης κιθαρα ειναι θεμα εξασκησης στο οργανο, και οταν μαθης πινης και μπυρες, αυτη ειναι η αποψη μου its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Φίλε cos_dr αν τύχει και φτιάξετε μπάντα μαζί με τον nickrahm και κάνετε κανένα live εγώ δε θα έρθω να σας δω Φίλε Νίκο κοίτα εδώ τι κάνουν οι μπύρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Bάλτω προτα αιδώ να σου πουμαι απόψης οτι ανεβαζω στο youtube το ανεβαζω απευθειας μετα εδω its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Ναι, αλλά εσύ δεν μας είπες αν θα την παίξεις καθαρή. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Όταν έπεσε η κάμερα έλιωσα στο γέλιο :o ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Φίλε cos_dr αν τύχει και φτιάξετε μπάντα μαζί με τον nickrahm και κάνετε κανένα live εγώ δε θα έρθω να σας δω Εμείς για την πάρτη μας θα το κάνουμε το live. Και όποιος δεν έρθει αυτός θα χάσει, θα μείνει άμπυρος. Εγώ πριν την παίξω, πλένω τα χέρια μου, τη σολιά μην κολλήσουμε και κανα μικρόβιο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 οτι ανεβαζω στο youtube το ανεβαζω απευθειας μετα εδω Πρώτα εδώ και μετά στο youtube, λολ να σου πούμε απόψης πρώτα και να είμαστε μάρτυρες μην πάνε και στο φάνε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Εγώ πριν την παίξω, πλένω τα χέρια μου, τη σολιά μην κολλήσουμε και κανα μικρόβιο. Φίλος μπορείς να μου το παίξεις (το παρακάτω)? ;D ;D A_MAN_I_USED_TO_KNOW.mp3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Φίλος μπορείς να μου το παίξεις (το παρακάτω)? εγώ φλωριές δεν παίζω. Μόνο χεβι μέταλ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση