dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Μάλλον ανεβάζει κανένα 50λεπτο concept κομμάτι μέχρι να ανεβάσει νέο, προλαβαίνω να κάνω τον Mayer mp3, import, να παίξω με τον Steve και τον Pino, να τα κάνω export και να τα στείλω στο dropbox.... :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Μάλλον είναι στην 5η μικρή τώρα, κάτσε να πιει και τις 2 μεγάλες και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Μάλλον είναι στην 5η μικρή τώρα, Στην ελαττωμένη 5η εννοείς. :D Της πτάνας θα γενεί. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Της πτάνας θα γενεί. Σου είπα δε βλέπω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Γιουτουμπλούσιο θα τον κάνουμε τον Νικ Τρικ, να μου το θυμηθείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Γιουτουμπλούσιο θα τον κάνουμε τον Νικ Τρικ, να μου το θυμηθείτε. Νομίζω ότι θα γίνει viral. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Νομίζω ότι θα γίνει viral. Εμένα μου τον έβγαλε πολλάκις στα recommended στο youtube. Που ούτε καν στα ακούσματα ή στο ιστορικό μου το experimental noise. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 παιδια θα σας πω τι θα κανω, εχω ανεβαση καποια βιντεο σολο και καθαρη, εχω ενα μικρο πακετακι στιχους αγγλικα, απο εκεινα που κολαν στο ψυγειο, θεωρω οτι αξιζουν, οποτε θα τα κατωχηρωσω σε ενα δικηγορο, και ανεβαζω στιχους μουσικη(κατωχηρωμενα), τραγουδι-κιθαρα, αυτα παιδες its rock n roll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 τι θα κατοχυρώσεις? αυτά που κολλάνε στο ψυγείο? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2017 Φίλε Νίκο καλύτερα να προσλάβεις έναν μάνατζερ και έναν δικηγόρο για να ασχολούνται με όλα τα διαδικαστικά και εσύ να αφοσιωθείς αποκλειστικά στο καλλιτεχνικό σκέλος. Σου μιλάω εκ μπίρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση