fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 "Γιατί σπας τα αυγά, αφού πετάς την ομελέτα?" ΦΟΥΖΙΟΣ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 "Γιατί σπας τα αυγά, αφού πετάς την ομελέτα?" ΦΟΥΖΙΟΣ δυνατό 8) "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Σόλο. Ριφ. Τι άλλο κάνετε εσείς οι κιθαρίστες ? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Σόλο. Ριφ. Τι άλλο κάνετε εσείς οι κιθαρίστες ? Τρώμε τις γκόμενες του μπασίστα γιατί νομίζουν ότι εμείς είμαστε οι πολύτιμοι ενώ στην πράξη ισχύει το αντίθετο "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Σόλο. Ριφ. Τι άλλο κάνετε εσείς οι κιθαρίστες ? Να σου πω. Αν μαζευτούμε καμιά πενηνταριά, αλλάζουμε και καμιά λάμπα. Σου κάηκε? ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Σόλο. Ριφ. Τι άλλο κάνετε εσείς οι κιθαρίστες ? Δένουμε τα κορδόνια μας στην σέντρα. O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Να σου πω. Αν μαζευτούμε καμιά πενηνταριά, αλλάζουμε και καμιά λάμπα. Σου κάηκε? ;D ;D ;D ;D νομίζω ότι μου κάηκαν τα ηχεία και τρίζουν από τότε που παρακολουθώ αυτό το τοπικ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Σόλο. Ριφ. Τι άλλο κάνετε εσείς οι κιθαρίστες ? Εντυπωσιαζουμε το γυναικειο πλυθυσμο με ενσυνειδητα και υποσυνειδητα μηνυματα για την δυναμη του μοριου μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Παιδιά, έχω κ#!_-ωσει με αυτά που μου λέτε. Είστε αστείρευτοι. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2017 Παιδιά, έχω κ#!_-ωσει με αυτά που μου λέτε. Είστε αστείρευτοι. Ναι, το κάνουμε και αυτό. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση