cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Καιρό έχω να ανεβάσω κομμάτι.... ::) :P :P :P Πέρσι τέλος Οκτώβρη έστειλα ένα, ας το πούμε, κομμάτι στον Gvour για να του βάλει κιθάρες. Ό λεγάμενος :D εκτός από τις φανταστικές του κιθάρες έγραψε στίχους και τους τραγούδησε πάνω του, μετά βέβαια από την αναγκαία κοπτοραπτική που του έκανε. Με λίγα λόγια, πήρε ένα backing track και το έκανε τραγούδι όπως έγραψα τότε....! Εδώ το post....: http://www.noiz.gr/index.php?topic=211067.0 [soundcloud] [/soundcloud] Εγώ βέβαια δεν μπορούσα να μην του βάλω το κατιτίς μου......δεν ανάρτησα εδώ την δική μου εκδοχή, του Gvour έσπερνε και δεν μ'έπαιρνε... :-[ :-X, αλλά επειδή σήμερα με το καινούριο μου λάπτοπ >:D 8) το ξαναμίξαρα, είπα να του δώσω λίγο σημασία και να το.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Προσπερνω τα εισαγωγικα με τα οποια δε συμφωνω και το ξερεις καλα. Δε θα πω τιποτα για το κομματι ως αμεσα εμπλεκομενος στο παρελθον ;D,τα ειπαμε τοτε αλλωστε. Στα του ηχου ομως η διαφορα ειναι τεραστια σε σχεση με τα παλαιοτερα σου. Μιααα σταλιτσα ισως να ηταν το σολιδι πιο ψηλα. Καλη Ανασταση παλικαρι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Καλη Ανασταση παλικαρι!! Καλή Ανάσταση Γιώργαρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Πολύ ωραίος ήχος και το κομμάτι μου άρεσε πολύ. Πάω να ακούσω και τη συνεργασία με gvour. :) Edit: Και πολύ ωραίο solo!! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Πολύ ωραίος ήχος και το κομμάτι μου άρεσε πολύ. Edit: Και πολύ ωραίο solo!! Thanks Bill. Πάω να ακούσω και τη συνεργασία με gvour. :) Αφού το ακούσεις, άκου και αυτό...: http://www.noiz.gr/index.php?topic=211337.0 που είναι μια συνεργασία του με τον sotosprince, να πάθεις μια κάποια πλάκα..... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση