Psyberbass Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Έχω ένα fender pj bass (aerodyne jazz). Το μπάσο σε γενικές γραμμές ειναι πολύ ήσυχο. Αυτό που παρατηρώ και στους 2 μαγνητες ειναι ένας υψιτονος θόρυβος όταν έχω το tone full στο treble και δεν το ακουμπάω σε κανένα μεταλλικό σημείο. Μόλις το ακουμπήσεις ο θόρυβος εξαφανίζεται. Βέβαια δεν ξέρω και αν παίζει ρόλο ο χαμηλής ποιότητας ενισχυτής που έχω (παλιος practice της laney). Για πείτε καμία ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Μόλις το ακουμπήσεις ο θόρυβος εξαφανίζεται τοτε το μπασο σου ειναι μια χαρα γειωμενο και δεν εχεις κανενα προβλημα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 ευχαριστώ για την απάντηση superfunk. αρα καταλαβαινω ότι η συμπεριφορά αυτη ειναι φυσιολογικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Και εμενα η κιθαρα μου εχει αυτην την συμπεριφορα αλλα μονο στο σπιτι, οχι στουντιο ή live. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 θεωρείς οτι αυτό εχει να κάνεις με το γεγονός ότι στο στουντιο ή live εχεις καλυτερα (φαντάζομαι μηχανήματα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2017 θεωρείς οτι αυτό εχει να κάνεις με το γεγονός ότι στο στουντιο ή live εχεις καλυτερα (φαντάζομαι μηχανήματα); καλυτερη ηλεκτρικη ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και ΓΕΙΩΣΗ ΚΟΡΕΚΤΕΝΤ ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2017 Συμφωνω με Superfunk.Ειχα το ιδιο θεμα.Εκανα shielding στο cavity με χαλκοταινια και ειδα αισθητη βελτιωση.Το προβλημα λυνεται τελειως ομως οταν παιζω αλλου.Δεν ειναι το κλασσικο hum του single coil ειναι αλλου ειδους hum που εχει να κανει ειτε με στατικο ηλεκτρισμο ειτε με κακη ηλεκτρολογικη εγκατασταση-γειωση του ΣΠΙΤΙΟΥ (οχι της κιθαρας) ειτε απο εΚΣωτερικες ir/rf παρεμβολες.Αυτα απο σπιτι σε σπιτι διαφερουν γι αυτο βλεπεις το προβλημα να εμφανιζεται/εξαφανιζεται αναλογως το που παιζεις.Θα ηταν της κιθαρας το προβλημα αν ηταν μονιμο η αν ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ οταν ακουμπουσες τα μεταλλικα μερη.Θα πρεπει να ζησεις με αυτο.Κανε shielding...μικρο κοστος μεγαλη διαφορα. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2017 να ενημερώσω ότι μετά από αλλαγή χορδών το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2018 Ξερει κανενας που μπορουμε να βρουμε χακλοταινια για shielding εντος Ελλαδας αμεσα;OXI EBAY... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2018 Ξερει κανενας που μπορουμε να βρουμε χακλοταινια για shielding εντος Ελλαδας αμεσα;OXI EBAY... Αντί για χαλκοταινία (που θέλει χειροποίηση) σου προτείνω το GUITAR CONDUCTIVE SHIELD SHIELDING PAINT που εφαρμόζεται με πινελάκι και έχεις γρήγορη και τέλεια εφαρμογή. Έχω πάρει παλιά από Stewmac και έβαλα σε 6 κιθάρες και ακόμα έχω... GUITAR CONDUCTIVE SHIELD SHIELDING PAINT **** 60ML***** PAINT ONLY (CH50005) | eBay ...αυτό είναι από ebay αλλά το μαγαζί είναι Βέλγιο. Με λίγο ψάξιμο νομίζω θα βρεις Ευρώπη, Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση