Psyberbass Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Έχω το παρακάτω καλώδιο: https://www.bassclubchicago.com/product_p/fjprst589.htm γενικά τον τελευταίο καιρό είχε θέματα ασυνέχειας του ήχου (μία επιανε μία οχι) και τελευταία έβγαζε πολύ έντονο θόρυβο. άνοιξα το ευθυ βύσμα και τελικά μου έμεινε στο χέρι. Θα ήθελα να ξέρω που μπορω να πάω για να μου το κολλήσουν σωστά και τι βύσμα να βάλω. το βύσμα με τη γωνία δε φαίνεται να έχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 σε ένα μαγαζί της γειτονιάς σου που επισκευάζουν τηλεοράσεις ραδιόφωνα κλπ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Ή αν έχεις κολλητήρι προσπάθησέ το και μόνος, δεν είναι μεγάλη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 ωραία έχω υπόψιν μου ένα τύπο. και για πείτε μου τι βυσματακι να παρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Archelaos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 ίσως να μην χρειαστείς βύσμα, και το ήδη υπάρχον να κολληθεί ξανά. So be Playful! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2017 Το καλωδιο εχει 6 αγωγους. 3για τη γείωση και 3 για το σημα. Περα απο αυτους εχει ενα χαλκινο πλέγμα γυρω απο το σωληνα που περιεχει τους αγωγους. Πρεπει να κολληθει και αυτο στη γείωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2017 Ναι. Στη γείωση ΜΟΝΟ στη πλευρά που πάει στον ενισχυτή. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση