X-minor Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Βαρέθηκες το σχήμα της κιθάρας σου; Σ'έπιασε ξαφνικά μια τρέλα να πάρεις επιτέλους εκείνη την flying V που ήθελες από πιτσιρικάς; Δεν έχει πάτο το gas-ο-πήγαδό σου; Ορίστε λοιπόν, πάρε μια τέτοια κι είσαι έτοιμος! ;D Σαν ιδέα, δεν είναι άσχημη. Βλέποντας όμως τις φωτογραφίες, δεν ξέρω αν θα το'κανα το βήμα... Και κάπου εδώ ας μιλήσουμε και για τα κσύλα - ή μάλλον την έλλειψη (περίπου) αυτών! >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Και ΜΟΝΟ που «αγνοεί» το headstock ως μέρος του σχεδίου μια κιθάρας, άκυρο από εμένα. Έχω και πολλές άλλες ενστάσεις, αλλά αυτή είναι η βασικότερη. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Μια χαρά... (για καθίσματα τουαλέτας... λίιιιγο μεγαλύτερη τρύπα θέλουν). When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Ο Leo θα λατρευε την ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Κουπιά με μαγνήτες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru makam Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Εγώ πάλι, βρίσκω την ιδέα επαναστατική και αν το διευρύνει λιγάκι παραπάνω με διαφορετικούς συνδυασμούς μαγνητών και μεγαλύτερη ποικιλία σε scale lengths, η ιδέα γίνεται ακαταμάχητη... Τα ξύλα που ανέφερε κάποιος πιο πάνω, δεν λείπουν καθόλου, ίσα ίσα ολόκληρη η κιθάρα είναι ξύλινη!!! Μια τύπου 335 με το μεγάλο όμως scale length και καλούς humbuckers θα μου άρεσε πολύ κι αν την βαριόμουν, θα έβαζα το body της tele!!! ;D Κατι σαν την 1η αλλά με humbuckers... https://www.instagram.com/p/BPmTHPDhBi6/?tagged=ponsguitars Ααα, κι αν θέλω να ταξιδέψω, παίρνω μόνο το core και έχω αμέσως travel guitar ;) Makis Ablianitis facebook.com/makisablianitisofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση