fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2017 Μετά ανακάλυψες τον Metheny και "χάλασες".... Λα'ι'Κά ρε...και dry bread! Τι λες τώρα! Μετά ήρθαν Βοσκόπουλος και Καζαντζίδης. Πήγαινα να πιάσω και τα "μωρά", και τους αδικημένους της εποχής. ;) Ξέχασα επίσης τον τεράστιο Μανώλη Αγγελόπουλο. Του 'δινα και καταλάβαινε. Να πιάσουμε και τις μεινότητες έτσι? :) EDIT: Τι μου θυμήσατε ρε σεις. Δύο (ναι δύο) χρονών τραγουδούσα Μαρινέλλα. Ξέρετε ποιό? Το "Τα και βα". Ξέρετε ποιό είναι το "τα και βα" ? Το "Άνοιξε πέτρα να διαβώ". ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2017 Άλλος πήρε Benedetto, άλλος μερακλώθηκε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Με γειά ;) ;) Για να τον ακούσουμε, έχω βάλει έναν άλλο Benedetto στη hollow που έχω φτιάξει, δεν εντυπωσιάζει, ειναι φτιαγμένος επίτηδες κάπως low output για να μην υπάρχει feedback αλλά συνολικά έχω καλό ήχο Για να μας πεις 8) Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Με γειά ;) ;) Για να τον ακούσουμε, έχω βάλει έναν άλλο Benedetto στη hollow που έχω φτιάξει, δεν εντυπωσιάζει, ειναι φτιαγμένος επίτηδες κάπως low output για να μην υπάρχει feedback αλλά συνολικά έχω καλό ήχο Για να μας πεις 8) εξαρτάται τι θέλει κανείς. εγώ εντυπωσιάστηκα. low output δεν θα τον έλεγα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 εξαρτάται τι θέλει κανείς. εγώ εντυπωσιάστηκα. low output δεν θα τον έλεγα Μεγεια. Έχεις πάρει φόρα βλέπω. Αλλά περίμενε κανα μήνα, κανα δίμηνο να φύγει η περίοδος του μέλιτος και κρίνεις μετά. Πολύ σπάνια απέρριψα μαγνήτες με την πρώτη, πολύ συχνά (50%) μετά από λίγο καιρό. Γιαυτό έχω περάσει μαγνήτες και μαγνήτες και μου έχει μείνει και στοκ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2017 ευχαριστώ. εντάξει κρατώ μικρό καλάθι, αλλά νομίζω ότι ωρίμασα πια για να καταλαβαίνω κάτι. είναι ακριβώς αυτό που περίμενα, μόνο λίγο προς το καλύτερο. είμαι περίεργος να δω πως θα κάτσει με τον 59. Παραδόξως η πρώτη μισή ώρα και μ αυτόν αλλά και με τον 59 ήταν απογοήτευση, με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 https://soundcloud.com/dpanagiotidis/benedetto-a6-test ένα βιαστικό και unedited δειγματάκι. (μέχρι να βρώ τη σωστή του θέση, ύψος, κλπ....) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2017 Η επέμβαση ολοκληρώθηκε. Α6 neck SD 59 bridge Thomastik Jazz swing flats Χριστός ανέστη! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση