otto## Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2017 Κάθε φορά που τον βλέπω είναι και καλύτερος. Με τρελένει που συνέχεια δίνει παραδείγματα και παίζει σαν παιδί. Μετά το 30' δίνει και μαθήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2017 Με τρελένει που συνέχεια δίνει παραδείγματα και παίζει σαν παιδί Αυτό ακριβώς, η μισή από τη συμπάθεια που τρέφω για αυτόν τον τύπο είναι από το πόσο χαρούμενος είναι όταν παίζει (θα έλεγα και παραπάνω από τη μισή αλλά είναι και μουσικάρα ο άτιμος) Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2017 Εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλός άνθρωπος δείχνει. Ενώ παλιά είχε ηχάρα δεν ξέρω τι έχει γίνει τελευταία. Τον είχα δει/ακούσει από κοντά το 2012 και ενώ το παίξιμό του ήταν τρομερό, από ήχο τίποτα. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2017 Εξαιρετικός παίκτης και πολύ καλός άνθρωπος δείχνει. Ενώ παλιά είχε ηχάρα δεν ξέρω τι έχει γίνει τελευταία. Τον είχα δει/ακούσει από κοντά το 2012 και ενώ το παίξιμό του ήταν τρομερό, από ήχο τίποτα. Και πολύ παλιά είχε εκείνο τον άθλιο ήχο τέρμα πρίμα. Νομίζω εξαρτάται από το που παίζει, γιατί από ότι έχω διαβάσει δεν είναι και πολύ επιλεκτικός με τους ενισχυτές και τα σεταπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση