Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό για Pedalboard -SOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους.  προσφάτως πήρα την απόφαση και "σπρώχνω" τα ψηφιακά μου για να φτιάξω ένα pedalboard. Αυτό το οποίο δεν είχα κατά νου είναι ότι θα πρέπει να διαχειριστώ και τον θόρυβο. Τώρα ψάχνοντας για τροφοδοτικό θέλω τα φώτα σας. Πολλά yellows δεν παίζουν οπότε έχω ξεχάσει τα Voodoo lab. Καταρχήν isolated outputs είναι κανόνας (το Trex classic το οποίο δεν διαθέτει λέει τίποτα?) Είμαι ανάμεσα σε Fuel Tank Junior, Chameleon, και Mooer Macro Power. Έχετε άποψη για τα συγκεκριμένα? Δεν πρόκειται να φτιάξω κάποιο τεράστιο pedalboard. Θα μείνω σε λίγα οπότε μήπως τσάμπα τρέμω τον θόρυβο. Θα χρησιμοποιήσω τα ακόλουθα:

Diktator (overdrive)

Shaman Rivera (compressor)

Dunlop (Wah)

Carl Martin (Echotone-Delay)

Xvive (tremolo)

ίσως κάποιο chorus στο μέλλον

Όλα αυτά σε Mesa Boogie Rocket 44 με μια Ibanez S540FM (HSH)  ή μια Fender Stratocaster (HSS).....Φυσικά και δεν έχω απαιτήσεις όταν θα χρησιμοποιώ single coil

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Chameleon δεν ειναι fully  isolated (μονo τα blocks ειναι) ενω το  Mooer Macro Power εχει μονο 5 isolated inputs.

Mε μονο 5 πεταλια εκ των οποιων το ενα ειναι μονο digital και με ενα 1-spot μια χαρα θα εισαι οποτε ολα τα αλλα που αναφερεις ειναι overkill....αλλα αν θες για ψυχολογικους λογους να παρεις isolated ps παρε το φθηνοτερο... ;)

edit μολις ειδα οτι ειναι 12v το CM οποτε αγνοησε την προταση μου για 1-spot

Φυσικά και δεν έχω απαιτήσεις όταν θα χρησιμοποιώ single coil

αλλο πραγμα το 60 cycle hum & αλλο ο θορυβος απο τα πεταλια

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

αλλο πραγμα το 60 cycle hum & αλλο ο θορυβος απο τα πεταλια

μάλλον 50 εννοείς...

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου