manosko Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2017 Χε χε... Ωραία τα βιντεάκια και όντως αρκετά ρεαλιστικά, καλύπτουν αρκετές από τις καταστάσεις που έχω ζήσει και εγώ, όχι όμως και την παρακάτω: κάθε φορά που βρίσκω τη ριφάρα της ζωής μου και πάνω που αρχίζω να γουστάρω παίζοντας, μου έρχεται το κάλεσμα της φύσης (toilet), αλλά με τρόπο που δεν σηκώνει αναβολή. Αποτέλεσμα, τα παρατάω όλα και τρέχω. Μετά την επιστροφή τίποτα δεν είναι πια ίδιο... έχει χαθεί η μαγεία. Συμβαίνει μόνο σε εμένα; για πείτε... Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2017 κάθε φορά που βρίσκω τη ριφάρα της ζωής μου και πάνω που αρχίζω να γουστάρω παίζοντας, μου έρχεται το κάλεσμα της φύσης (toilet), αλλά με τρόπο που δεν σηκώνει αναβολή. Αποτέλεσμα, τα παρατάω όλα και τρέχω. Μετά την επιστροφή τίποτα δεν είναι πια ίδιο... έχει χαθεί η μαγεία. Συμβαίνει μόνο σε εμένα; για πείτε... Ναι, Μόνο σε εσένα. Οι άλλοι: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2017 Ξερω. :police: Το ξέρω. :) :-* Δεν ήξερα. ??? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2017 Ναι, Μόνο σε εσένα. Οι άλλοι: Εξ ου και το brown sound ! ;D Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2017 Εξ ου και το brown sound ! ;D Εξαρτάται από το τι έχεις φάει πριν. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση