BlackCrow81 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Αν και ο συγκεκριμένος τυπάς δεν μου αρέσει ιδιαίτερα πλέον γιατί τον βρίσκω επαναλαμβανόμενο, εν τούτοις στο συγκεκριμένο βίντεο έχει πέσει σε ΟΛΑ μέσα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 όλα μέσα? για να μην πω κανένα, άντε...ίσως ένα. Τα άλλα υπερβολάρες.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Εντάξει υπερβάλλει για την κωμωδιά - αλλά μου έχουν συμβεί σχεδόν όλα, εκτός από το βίντεο και τους ενισχυτές! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 αλλά μου έχουν συμβεί σχεδόν όλα, εκτός από το βίντεο και τους ενισχυτές! Και με τον μπασίστα; :o ;D Πάντως το "σκηνικό" με τον ντράμερ σε όλους έχει συμβεί..... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 ειλικρινά μόνο το τρύπημα του δάχτυλου από άκρη χορδής. Συχνά... Και έχει να μου πέσει πένα στην τρύπα της ακουστικής από τότε που ήμουν 9 χρονών. Το πιό γελοίο είναι αυτό που πας να παίξεις δήθεν και η κιθάρα είναι ξεκούρδιστη. Και ...δεν έχω σπάσει ποτέ χορδή. Μιά ζωή το ακούω....αλλά ποτέ. Σίγουρα κάτι κάνω λάθος ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Και ...δεν έχω σπάσει ποτέ χορδή. Μιά ζωή το ακούω....αλλά ποτέ. Σίγουρα κάτι κάνω λάθος ;D Σε 24.75 scale της προηγούμενης κιθάρας μου, στο τσακίρ κέφι ;), έχω σπάσει την μι καντίνι κάμποσες φορές..... Στην τωρινή μου με 25.5 scale εδώ και 6 χρόνια που την έχω, ποτέ....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Και ...δεν έχω σπάσει ποτέ χορδή. Μιά ζωή το ακούω....αλλά ποτέ. Σίγουρα κάτι κάνω λάθος ;D Προσθεσε λιγο παθος στην ζωη σου και θα αποκτησεις και εσυ μια σπασμενη χορδη. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Σε 24.75 scale της προηγούμενης κιθάρας μου, στο τσακίρ κέφι ;), έχω σπάσει την μι καντίνι κάμποσες φορές..... Στην τωρινή μου με 25.5 scale εδώ και 6 χρόνια που την έχω, ποτέ....! Έχεις 6 χρόνια την μι καντίνι στην κιθάρα σου? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Το πιο συχνό στη δική μου περίπτωση είναι να ψάχνω απελπισμένα την πένα και πάντα να βρίσκεται στου βοδιού το κέρατο Είναι απίστευτο πραγματικά ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Έχεις 6 χρόνια την μι καντίνι στην κιθάρα σου? ;D Την κιθάρα βρε τρόλ.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση