iliasaek Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω αυτό το rack case για τον mesa mark v25 μου! Forsburg Offers MMV25 Rack For Mesa Head | Vintage Guitar® magazine Η εν λόγω εταιρεία εδρεύει στην Αμερική και μετά από επικοινωνία που είχα μαζί της, είπαν πως αποστέλλουν στην Ελλάδα μέσω Paypal. Αξίζει τον κόπο πιστεύετε; Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να φτιάξει κάτι παρόμοιο, κατά παραγγελία, εδώ στην Αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω αυτό το rack case για τον mesa mark v25 μου! Forsburg Offers MMV25 Rack For Mesa Head | Vintage Guitar® magazine Η εν λόγω εταιρεία εδρεύει στην Αμερική και μετά από επικοινωνία που είχα μαζί της, είπαν πως αποστέλλουν στην Ελλάδα μέσω Paypal. Αξίζει τον κόπο πιστεύετε; Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να φτιάξει κάτι παρόμοιο, κατά παραγγελία, εδώ στην Αθήνα; Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω αυτό το rack case για τον mesa mark v25 μου! Forsburg Offers MMV25 Rack For Mesa Head | Vintage Guitar® magazine Η εν λόγω εταιρεία εδρεύει στην Αμερική και μετά από επικοινωνία που είχα μαζί της, είπαν πως αποστέλλουν στην Ελλάδα μέσω Paypal. Αξίζει τον κόπο πιστεύετε; Υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να φτιάξει κάτι παρόμοιο, κατά παραγγελία, εδώ στην Αθήνα; Αναμένοντας γνώμες, έψαξα και βρήκα την http://powercase.gr/el/ Έστειλα ήδη email.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Αυτό που σίγουρα δεν αξίζει, είναι το ότι θα το πληρώσεις διπλό (βλ. όταν θα πας να το εκτελωνίσεις), οπότε καλύτερα σε δική μας εταιρία. Καλές μουσικές... Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasaek Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Σε ευχαριστώ Stam! Όντως, θα ήταν ιδανικό να γίνει η δουλειά στην Ελλάδα! Για την ώρα δεν έχω βρει κάτι, αλλά θα συνεχίσω την έρευνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση