AndreasZ Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2017 Αρα ελλατωματικο απο εργοστασιο;; η ετσι λειτουργει σε ολους...;; ευχαριστω απο καρδιας για την βοηθεια σας κ το ενδιαφερον! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KurtC Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2017 Απ'οτι κατάλαβα απο το forum marshall έτσι δουλεύει ο ενισχυτής αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιο mod που να το διορθώνει. Αυτά μόνο κάποιος σχετικός μπορεί να βοηθήσει και να το φτιάξει.Οπότε μονόδρομος σε κάποιον έμπειρο και σχετικό μάστορα ή αν δεν σε ενοχλεί άστον έτσι. Εγώ προσωπικά και τα πετάλια και την πεταλιέρα (zoom g3x) την βάζω καρφί στο input του ενισχυτή (bugera v22). Την έχω δοκιμάσει και στο fx loop αλλά δεν μου πολυάρεσε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2017 Τωρα μονο σε καποιον εμπειρο γιατι ειναι λιγο μπερδεμα..ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση