Προς το περιεχόμενο

Τα reviews των Chapman/Anderton και οι δικοί μας Crazy Tube Circuit Pedals

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικα συμφωνω μαζί σου για τα μεγάλα reviews, βεβαια εξαρταται και σε τι φαση είμαστε όταν τα παρακολουθουμε, δηλαδή αν ειμαστε χαλαροι κλπ.

Ωστόσο θεωρώ δύσκολο να κανεις περιεκτικό review μέσα σε 5 λεπτά γιατί πρέπει να πεις δυο λογια για το πεταλι, να παιξεις με τις ρυθμίσεις και να αναλύσεις συνδεσμολογίες features κλπ.

Πολλές φορες μου έχει τύχει να θέλω το "κατι" παραπάνω απο το review και να ψαχνω ενα μεγάλο και εκτενες...

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πάντως επειδή κι εγώ παρακολουθώ το κανάλι από τότε που ο Rob  είχε μακριά μαλλιά, μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για το κανάλι αυτό. Όπως ειπώθηκε παραπάνω, μπορεί να 'πέτυχε' αλλά δεν έχουν σταματήσει να αναβαθμίζουν το κανάλι με καλύτερες κάμερες και studio, να παρουσιάζουν προϊόντα, να καλούν κόσμο αλλά και να επεκτείνουν το κανάλι με νέα άτομα (βλέπε τον rabea ή τους άλλους τύπους από το that pedal show), κλπ.

Τα reviews είναι μεγάλα μεν, αλλά στην πλειονότητα λένε σωστά πράγματα που αξίζει να δει κανείς αν ενδιαφέρεται για ένα προϊόν. Ο Rob όντως μου σπάει κι εμένα λίγο τα νεύρα με το shredding αλλά καλύπτει ο captain με τις blusies του (ίδια riffs ο άτιμος εδώ και 2930 χρόνια)  ;D Γενικότερα όμως, δεν με χαλάει.

Επίσης, αυτά τα comparisons 'fender custom shop vs squier' 'cheapest gibson vs most expensive epiphone' ή 'real amp vs kemper' θέλουν αρκετά κότσια να γίνουν. Δεν θεωρώ πως είναι biased σε ό,τι κάνουν. Απεναντίας, τα αρνητικά τα λένε αν κι έχουν δηλώσει πως κάνουν reviews μόνο σε προϊόντα που πραγματικά τους αρέσουν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως των crazy tube circuits πεταλιών, όντως δεν παρουσιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Για να είμαι πιο ακριβής, για το black magic πήρα πάλι την εντύπωση που είχα από άλλα reviews πως αν σηκώσεις το gain ψηλά 'fuzzίζει' σχετικά. Το splash όμως όντως δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Γνωρίζω το πετάλι κι όντως χρειαζόντουσαν 20 λεπτά μόνο γι'αυτό. Το πέρασαν λίγο 'ελαφρά'. Κρατάμε όμως πως έγινε ένα ακόμα βήμα διαφήμισης των πεταλιών αυτών.

η ταπεινή μου άποψη στα 3 τελευταία χρόνια που τους παρακολουθώ (αλλά και πιό πίσω, εκ των υστέρων) είναι ότι πρόκειται για μια καλοστημένη επαγγελματική καμπάνια πάνω στη νέα αντίληψη των πραγμάτων.

Ο νέος Anderton δεν θα μπορούσε ποτέ με την εικόνα που παρουσιάζει προς τα έξω, αλλά και με το όνομά του στην υπογραφή να πλασάρει προϊόντα που πουλάει και αντιπροσωπεύει.

Εννοείται ούτε και με αυτά που παίζει, διότι προσωπικά δεν του βρίσκω το παραμικρό ενδιαφέρον, εκτός αν θεωρείται ενδιαφέρον να ακούσεις 10 νότες στη σειρά πάνω σε μια χιλιοφορεμένη blue κλίμακα.

Συνεπώς κανείς δεν θα "ψώνιζε" και η όλη υπόθεση θα μπατάριζε.

Γνωρίζοντας προσωπικά ή έστω με "επαγγελματική" αναζήτηση, βρήκε έναν άνθρωπο που έχει "πρόσωπο" στο διαδίκτυο προς τα έξω και έκατσε δίπλα του, βάζοντάς τον στον πρώτο ρόλο.

Ο chappers και ρεύμα έχει, και σε συγκρότημα με έστω κάποια απήχηση έπαιξε - και παίζει, και περισσότερο χιούμορ έχει και φυσικά ΞΕΡΕΙ να παίζει σε σχέση με τον μαγαζάτορα.

Συνεπώς για τον έξυπνο Anderton είναι ψιλο win-win καθώς κάνει και το κομμάτι του, σπρώχνει και το μαγαζί του.

Ο Rabea ήρθε πρόσφατα σαν ανανέωση πάλι από το γκρουπ του Chapman, όταν πολύ έξυπνα είδαν (προφανώς με ερευνα - γιατί και οι Chapman guitars με έρευνα και kick start ξεκίνησαν) ότι ο κόσμος μπορεί να βαρεθεί το ξερό δίδυμο.

Πάντως (το είπα? - δεν θυμάμαι) εγώ τους βγάζω το καπέλο, τους βλέπω, σχεδόν όλη την διάρκεια των βίντεο, θεωρώ ότι (και παλιά) πλεον έχουν πολύ καλό ήχο, γενικά κάνουν ικανοποιητικό ρηβιού, (όποιος ξέρει αγγλικά μπορεί να καταλάβει τι θάβουν έστω με το γάντι και τι όχι), συμπεράσματα βγαίνουν και στο κάτω περνάει ωραία η ώρα.

Αντίθετα με τον prymaxe Mike Hermans ενώ τα βιντεό του ηχητικά σκοτώνουν, ποτέ δεν άκουσα ένα πετάλι που να βγαίνει μάπα.

Τόσο που δεν τολμάω να αγοράσω. Και ενώ ηχητικά είναι σούπερ, ό,τι παίζει ο άνθρωπος, βαριέμαι του κερατά από ένα σημείο και πέρα.

Δεν συζητάω για κάτι ξυπόλυτους βρωμερούς "ρηβιούερς" ή εντελώς άσχετους.

Αλλά και από άλλους σοβαρούς, σχεδόν πάντα η πρώτη μου επιλογή πάει στον καπετάνιο του γλυκού νερού και τον οικογενειάρχη πιά τσαπερς.

με σήμα το μπιφτέκι

Να προσθέσω κάτι ακόμα. Εν μέρει, η επιτυχία των βίντεο τους έγκειται στο γεγονός ότι έχουν πρόσβαση σε πολλά όργανα, σε όλο το φάσμα τιμών και ειδών. Μπορούν δηλαδή να κάνουν βίντεο συγκρίνοντας custom shop όργανα των 6000 ευρώ με εισαγωγικά των 120 ευρώ. Το ίδιο με πετάλια, ενισχυτές κλπ. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα πέραν των ριβιούζ, να κάνουν και φαν βίντεο.

Με τα συν και τα πλην τους το Andertons team, αλλά το Splash το έχουν αδικήσει  ΚΑΤΑΦΩΡΑ και όποιος το γνωρίζει το πετάλι το καταλαβαίνει αυτό.

Το σημαντικότερο της υπόθεσης είναι ότι οι Έλληνες κατασκευαστές συζητιούνται διεθνώς (με την καλή την έννοια φυσικά) και υποπτεύομαι ότι τους CTC θα τους δούμε και στο That Pedla Show  ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου