blue Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Μιλαω για την lead κιθαρα, autowah. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω την εντυπωση πως το autowah δεν θα μου κανει δουλεια, ενω ενα πεταλι τυπου stuck wah ειναι αυτο που θελω. Το autowah βλεπω οτι προσωμοιαζει τη χρηση του wah πεταλιου με το συνεχες πατημα του. Στον ηχο που θελω να βγαλω δεν θελω συνεχες πατημα, αρα και συνεχη αλλαγη ηχου, αλλα θελω σταθερες ρυθμισεις στον ηχο. Το κανουν αυτο τα autowah πεταλια (πχ το οικονομικο xvive singing autowah)? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Τσεκαρα το mooer funky monkey και δεν μου κανει. Τσεκαρα το joyo wow wah και μου αρεσε. Θα μου βγαλει κατι κοντα στον ηχο που θελω? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2017 βάλε ένα μεγαλύτερο πυκνωτη στο tone και μπορείς να το κάνεις χωρίς πετάλια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Πως μπορω να βγαλω αυτον τον ηχο? Χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο μοντελο ενισχυτη, ή με καποιο/α πεταλια μπορω να πλησιασω? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 αν ψάξεις θα βρεις. είναι από τους λίγους που δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα εδώ και 50 χρόνια. Robin Trower | Equipboard® https://www.guitarworld.com/magazine/dear-guitar-hero-robin-trower-discusses-bridge-sighs-his-vibrato-guitars-effects-and-more ψάξε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 βέβαια, ό,τι και να βάλεις ....ένα πράγμα θα σου λείπει.. ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Πως μπορω να βγαλω αυτον τον ηχο? Θέλεις Fender με το μεγάλο headstock βέβαια, ό,τι και να βάλεις ....ένα πράγμα θα σου λείπει.. ;D Μια Fender με μεγάλο headstock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Θέλεις Fender με το μεγάλο headstock Μια Fender με μεγάλο headstock ναι καλά.... :P με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2018 επίσης κάτι που ξεχνιέται κουρντίζει ένα ημιτόνιο κάτω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση