Προς το περιεχόμενο

Tι ακούτε και ντρέπεστε να το λέτε στους φίλους σας;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Samantha Fox

Cerrone

και άλλα πολλά που δεν μου 'ρχονται τώρα λόγω αλτσχαιμερ...... :roll:

...αν και τους τα λέω χωρίς να ντρέπομαι... :wink:

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Samantha Fox

Cerrone

και άλλα πολλά που δεν μου 'ρχονται τώρα λόγω αλτσχαιμερ...... :roll:

...αν και τους τα λέω χωρίς να ντρέπομαι... :wink:

Nαι αλλά εγώ λέω αυτά που δεν τους τα λέτε επειδή ντρέπεστε. Δηλαδή εγώ έχω έναν φίλο ο οποίος ακούει ροκ και επειδή εγώ ακούω madona ντρέπομαι να του το πω...

Τέτοια παραδείγματα δηλαδή...

(υπόψιν τα παραπάνω δεν ισχύουν για μένα :lol: :lol: :lol: )

Βass is a state of mind...

8O 8O

:?:

σιγά μην ντρεπόμουνα γι αυτά που ακούω κι όλας!!Φυσικά ακούω ενστάσεις (πχ απλώς ελάχιστα παραδείγματα, την έχω ακούσει για Jackson, για sum41, για Βανδή, για garbage, για Alice Cooper, για Καφρίλλιον, για Verdi, κι ότι δεν του κάθεται του καθενός) αλλά μου φαίνονται εξίσου αστείες και καταρίπτονται εύκολα. Ακούω ότι μου αρέσει απο άποψη μουσικής, στυλ, γυναίκών, αναμνήσεων, και κολλήματος παιδικής ηλικίας! Όπως καταλαβαίνεις αυτά καλύπτουν πολλά διαφορετικά είδη, και να σου πω κάτι?Όλα έχουν κάτι να δείξουν, γιατί πρώτον η μουσική είναι όμορφη απο μόνη της, όλα τ'άλλα είναι πίπες του στυλ πόσες φορές έχεις ακούσει εσύ την τάδε μελωδία ή προγκρέσσιον, πόσο το καταλαβαίνεις και πόσο το βαριέσαι, και δεύτερον ειδικά σε ποπ και ροκ, τα κομμάτια τα περισσότερα είναι 3λεπτα και 4αλεπτα, γύρω απο ένα ωραίο ή τουλάχιστον καλοστεκούμενο θεματάκι. Τι να πούμε λοιπον, ποιος κάνει την καλύτερη ανάπτυξη???

Οι ενστάσεις μας πάντα είναι σε περιφεριακά πράγματα, τεχνική, παραγωγή, στίχοι, ενορχήστρωση, στυλ και φιλοσοφία κτλ κτλ... ε γι αυτά περι ορέξεως.... το θέμα είναι τι τραγουδάς εσυ μέσα στο κεφάλι σου. Ο άλλος μπορεί να ηχογράφησε μια πατάτα, κι εσύ να το σκεφτεσαι ηχογραφημενο όμορφα, κι αν το διασκευαζες να άρεσε και στους υπόλοιπους. Λοιπον δεν ξέρεις τι έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του και γιατι του αρέσει το ταδε κομμάτι.

Συμπερασματικά, απελευθερώσου!Βγες απ'τη ντουλάπα :D ! :lol:

Υ.Γ. τι είναι το Cerrone?καλό?

--

I'm never wrong. I once thought I was wrong, turns out, I was mistaken.

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Υ.Γ. τι είναι το Cerrone?καλό?

70's italodisco με οικολογικές ανησυχίες... Ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων... :roll:

Νίκο, με νοιώθεις ρε φίλε... αλλά το αριστούργημα του τύπου είναι το Supernatural!

cerron3.jpg

Αααα και ο τύπος είναι γάλλος, όχι ιταλός... απλά το είδος φέρνει σε ιταλοντίσκο... όχι ότι είμαι και ειδικός σε αυτόν τον τομέα... :?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου