Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Πώς ένα «απλό» συνθετικά κομμάτι , (και δεν το λέω για τις π@π@ριες που λένε στην αρχή- είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι το έχουν καραπροβαρισμένο- μέχρι και τα μέρη των στίχων έχουν μοιράσει ;D), μπορεί να είναι tricky σε live παίξιμο, τόσο από θέμα ενορχήστρωσης, όσο και από θέμα ήχου, παύσεων …τούτια….κ.λ.π Είμαι σίγουρος πως πολλές μπάντες , που νομίζουν ότι το χουν, ΔΕΝ θα μπορέσουν να το παίξουν έτσι live……και να γκρουβάρουν τουτιοτρόπως. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Σωστός ο LK. Τι κορυφαίο show και αυτό ρε φίλε... Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Τι κορυφαίο show και αυτό ρε φίλε... Αυτό το show, είναι η σημερινή άποψή μου για τη μουσική (ως μουσικός- όχι ως ακροατής). Ένα home studio κάπου στο countryside, μακριά από «παρενοχλήσεις»….και live sessions ΜΟΝΟ με φίλους….και ανέβασμα στο youtube ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Κομματαρα,ωραιος ηχος,εκτελεσαρα-εχω δει αρκετα επεισοδια απο τοτε που πρωτοεβαλες ενα βιντ εδω στο νοιζ-και το παρακατω,οπως ακριβως το λες: Είμαι σίγουρος πως πολλές μπάντες , που νομίζουν ότι το χουν, ΔΕΝ θα μπορέσουν να το παίξουν έτσι live……και να γκρουβάρουν τουτιοτρόπως. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση