Guru Alter Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Μερικα βιντεος απο ενα προσφατο μας λαιβ στο Lazy CLub, ειναι σε playlist για ευκολια.. Ωραιο πραγμα τα μπλουζ! ;D να και το playlist γιατι φαινεται μονο το πρωτο δυστυχως YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Δεν άκουσα ολόκληρη την playlist (σχωράτε με, δεν αντέχω τόσο blues) αλλά ένα πράγμα έχω να πω. Το κουάκ-κουάκ που βγάζει αυτή η τέλε δεν υπάρχει! Για τα υπόλοιπα δεν έχω να σχολιάσω κάτι, δεν είστε καμιά άσχετη μπάντα, όλοι "νιώθετε" να παίξετε, οπότε θα ευχηθώ απλά και εις άλλα με υγεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Το κουάκ-κουάκ που βγάζει αυτή η τέλε δεν υπάρχει! Λίγο μυστήρια Tele μου φαίνεται. Κάτι σαν Telegibson. ;D Ωραίοι παιδιά. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Λίγο μυστήρια Tele μου φαίνεται. Κάτι σαν Telegibson. ;D Ωραίοι παιδιά. :) Ε ναι, δεν τις λες και κλασσικές tele τις thinline αλλά τέτοιο... κουάκ δεν το περίμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 μπα νομιζω ειναι στον παιχτη, και με την 355 μπορει να ακουστει ετσι κατα βουληση, και με les paul σε αλλο λαιβ.. 8) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 μπα νομιζω ειναι στον παιχτη, και με την 355 μπορει να ακουστει ετσι κατα βουληση, Ειδικά με 335 θα έλεγα. :) Ε ναι, δεν τις λες και κλασσικές tele τις thinline Για τσέκαρε τα pots. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Μόνο τα pots είναι; Semi-hollow, διπλοί, 2 vol/2 tone, ακόμα και το switch είναι σε "λάθος" θέση! Στο μόνο που διαφέρουν απ'τις γκίμπζονε είναι τα κσύλα, η bolt-on κατασκευή και η κλίμακα! Για τον παίκτη γενικώς συμφωνώ, αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση το ρημάδι το ΚΟΥΑΚ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Τι ωραία μπάντα... Άκουσα μόνο το πρώτο γιατί είμαι στο γραφείο, αλλά μου έφτιαξε τη μέρα. Μου έφερε στο νου τα live του ΒΒ στο Λυκαβηττό... Μπράβο παιδιά. Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση