Dragonail Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Τι ακουστικά είναι καλά για ηλεκτρική κιθάρα για εξάσκηση τις ώρες κοινής ησυχίας; Σκεφτόμουν γι'αυτα εδω: SHURE - SRH440 [DJHPH105] Δυναμικά ακουστικά studio SHURE SRH440 ιδανικά για recording και monitoring σε home studio. Τα ακουστικά SRH440 είναι κλειστού τύπου με μονόπλευρο αποσπώμενο σπιράλ καλώδιο, circumaural, 40mm driver νεοδυμίου, 44Ω, frequency resp. 10Hz-22KHz, 105dB SPL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dragonail Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Μου χάρισαν τα AKG K77. Μια χαρά ακούγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Πρέπει να ανοίξω νέο θέμα για να μου χαρίσουν και εμένα ένα ζευγάρι, ή με reply εδώ πιάνει;; ;D ;D ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dragonail Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2017 Πρέπει να ανοίξω νέο θέμα για να μου χαρίσουν και εμένα ένα ζευγάρι, ή με reply εδώ πιάνει;; ;D ;D Μην στεναχωριέσαι δεν μου τα χάρισαν ακριβώς.... (δεν ηθελα να το αναφέρω απλά μιας και ξεκίνησες...) Έγινε ανταλλαγή με ενα echo πεταλάκι που είχα φτιάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση