dimsonic Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Οχι. Αλλα δε χρειάζεται να εισαι αστροναύτης για να καταλάβεις οτι δεν θα εχεις το αποτέλεσμα που θες. Αρα....οταν το μετανιωσεις τι θα κάνεις? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warpaint Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 το εχω σκεφτει καλα και δε θα το μετανιωσω νομιζω. Αν γινει κατι τετοιο η θα αλλαξω μανικι η θα την πουλησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Και ποιος θα την αγορασει σακατεμενη κιθάρα? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Ο Σωρρας!! Και θα την αναγεννησει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Δεν θα μπω στην διαδικασία να σε μεταπείσω γιατί σε συμβούλεψαν άλλα παιδιά, πολύ πιο έμπειρα εδώ μέσα . Και δείχνεις αποφασισμένος Επίσης δεν μου πέφτει και λόγος ΑΛΛΑ Αν μπορώ να προσφέρω κάτι στο θέμα σου , είναι να σε προτρέψω να πας σε σοβαρό & έμπειρο τεχνικό να στην κάνει 100% ΣΩΣΤΑ , κούκλα και ετοιμοπόλεμη Είναι κρίμα να γίνει κάποιο λάθος που δεν σώζεται "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Τι σωρρας και βλακειες? αν ειναι να κανετε χαβαλε μην απαντατε καθολου. Γιατι σακατεμενη φιλε μου, δεν πουλιουνται αλλες κιθαρες με scalloped ταστιερα? Επειδη εσυ τη θεωρεις "σακατεμενη" πρεπει να τη θεωρουμε και ολοι οι αλλοι δηλαδη? Trolley no.2 εσυ; Defcon 5. Noiz is under attack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warpaint Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Δεν θα μπω στην διαδικασία να σε μεταπείσω γιατί σε συμβούλεψαν άλλα παιδιά, πολύ πιο έμπειρα εδώ μέσα . Και δείχνεις αποφασισμένος Επίσης δεν μου πέφτει και λόγος ΑΛΛΑ Αν μπορώ να προσφέρω κάτι στο θέμα σου , είναι να σε προτρέψω να πας σε σοβαρό & έμπειρο τεχνικό να στην κάνει 100% ΣΩΣΤΑ , κούκλα και ετοιμοπόλεμη Είναι κρίμα να γίνει κάποιο λάθος που δεν σώζεται Δεν ειδα καμια σοβαρη συμβουλη. Απ ότι καταλαβα δεν ειναι εμπειροι γιατι απο scalloped εχουν μαυρα μεσανυχτα. Αυτο με τον τεχνικο εχεις δικιο αλλα θελει 250 ευρω και εγω δεν τα δινω. Ευχαριστω που απαντησες σοβαρα btw :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Warpaint Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Trolley no.2 εσυ; Defcon 5. Noiz is under attack. Mαλλον σχολιαζεις σε λαθος αρθρο φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Και ο μέγας gvour έγραψε ως νέος προφήτης. Στα 3 προφίλ το 1 δώρο. ;D ;D ;D ;D Ο Σωρρας!! Άσε τον Σώρρα ήσυχο. Τώρα προσπαθεί να αγοράσει τον Ολυμπιακό για να κάνει μεταγραφές. ;D ;D ;D ;D Υποσχέθηκε Messi, Ronaldo, Noier, Chiellini, Pogba για αρχή. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Και ο μέγας gvour έγραψε ως νέος προφήτης. Στα 3 προφίλ το 1 δώρο. ;D ;D ;D ;D Άσε τον Σώρρα ήσυχο. Τώρα προσπαθεί να αγοράσει τον Ολυμπιακό για να κάνει μεταγραφές. ;D ;D ;D ;D Υποσχέθηκε Messi, Ronaldo, Noier, Chiellini, Pogba για αρχή. ;D ;D Ρε αμφισβητεις τα 600; θα φας μήνυση λαιμεεεεεεεεε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις