Προς το περιεχόμενο

μια αλλιώτικη strat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

από τότε που είδα το the last waltz είχα να λέω για την κιθάρα αυτή...

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από τότε που είδα το the last waltz είχα να λέω για την κιθάρα αυτή...

Κι εγώ για το μπάσο αυτό. ;D

Gibsonripper.jpg

Άσχετα βέβαια αν ο Danko ήταν τόσο "κόκκαλο" από τα "refreshments" που παιζε ότι να ναι και ξαναγράψαν το μπάσο από πάνω (δεν γνωρίζω τι μπάσο γράφτηκε).

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

• Guru

Άσχετα βέβαια αν ο Danko ήταν τόσο "κόκκαλο" από τα "refreshments" που παιζε ότι να ναι και ξαναγράψαν το μπάσο από πάνω (δεν γνωρίζω τι μπάσο γράφτηκε).

!! Δεν τόξερα αυτό...πως μου ξέφυγε... :D Εξακριβωμένο;

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

!! Δεν τόξερα αυτό...πως μου ξέφυγε... :D Εξακριβωμένο;

Ο ψυχάκιας ο Robertson δεν μπορούσε να αφήσει το personal pet του (ο μόνος από τους Band νομίζω που εισέπραξε royalties για την ταινία) να βγει έξω χωρίς να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο ακουστικά. Συνέβαινε και τότε και κακό δεν είναι.

Κλασσική η περίπτωση του Helpless με τον Young να βγαίνει στη σκηνή physically αλλά το αστρικό του σώμα σνίφαρε ακόμα στα backstage (που χε μείνει η Mitchell πίσω από την κουρτίνα για τα δεύτερα φωνητικά). Το κομμάτι δουλεύτηκε πολύ μετά στο στούντιο αλλά τι τα θες που το αρχικό υλικό με αυτή τη φωνή / ερμηνεία, κάνει τη μετέπειτα δουλειά πολύ πιο εύκολη.

Για τον Danko φτάνει να δεις τα χέρια του σε κάποια κομμάτια που άλλα παίζουν και άλλα ακούγονται.

Και για να μην μπερδεύονται μερικοί, αυτό δεν είναι υποτιμητικό για τον Danko και την υπόστασή του ως μπασίστας. Εντάξει, μην τρελαθούμε κιόλας. Μιλάμε για ένα 5ωρο πάρτυ / αποχαιρετιστήρια συναυλία στα 70s, τίγκα στη κόκα και στο χόρτο, με όλα τα μεγάλα ονόματα (ο Diamond τι χρειαζότανε; ) να ανεβοκατεβαίνουν επί σκηνής. Λογικό το τελικό υλικό να χρειαστεί την "περιποίησή" του....

Μόνο το τρένο που λέγεται Helm (ΤΙ Φωνή!!) δεν χρειάστηκε τίποτα.  ;D

Όπως και η φωνή του Robertson.

Καθότι το μικρόφωνο του ήταν πάντα κλειστό. 8)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου