anaks Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω έναν VHT Special 6 Ultra Combo ο οποίος έχει εξόδους speaker outputs 1 και 2 άλλα και έξοδο line out. Υπάρχει κάποιος τρόπος – πατέντα να συνδέσω ακουστικά σε αυτές τις εξόδους; Όταν βάζω ακουστικά στις speaker outputs ακούγεται άλλα δε γίνεται mute το ηχείο του ενισχυτή. Σκέφτηκα να συνδέσω συγχρόνως και κάποια ακουστικά στο line out μόνο και μόνο για να γίνει mute το ηχείο και να ακούω από τις speaker outputs άλλα φοβήθηκα μήπως γίνει καμιά ζημιά. Για πείτε καμιά γνώμη. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KurtC Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Για να μην εχει εξοδο σημαινει πως μαλλον δεν γινεται. Μην πειραζεις τα βυσματα/ohm μεγαφωνου γιατι θα γινει ζημια ανεπανορθωτη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Όταν βάζω ακουστικά στις speaker outputs ακούγεται άλλα δε γίνεται mute το ηχείο του ενισχυτή. ασε τον ενισχυτη ησυχο,ειναι ΘΑΥΜΑ που δεν καηκε ο ενισχυτης και δεν επαθες ηλεκτροπληξια. ΜΗΝ ξαναβαλεις ακουστικα σε speaker out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 για να χρησιμοποιήσεις ασφαλώς και αποτελεσματικά την speaker έξοδο, χρειάζεσαι ανάλογο κονβέρτορα όπως ο PM52 Headphone Tap πχ Rolls Corporation - Real Sound - Image - PM52 από την στιγμή όμως που υπάρχει line out μπορείς να χρησιμοποιήσεις και οποιονδήποτε ενισχυτή ακουστικών θέλεις (μπορείς να βρεις από 20€)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anaks Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 από την στιγμή όμως που υπάρχει line out μπορείς να χρησιμοποιήσεις και οποιονδήποτε ενισχυτή ακουστικών θέλεις (μπορείς να βρεις από 20€)... Ωραία, κάτι τέτοιο έψαχνα. Οπότε μάλλον με αυτό π.χ. https://www.sweetwater.com/store/detail/HA400 θα είμαι ok; ασε τον ενισχυτη ησυχο,ειναι ΘΑΥΜΑ που δεν καηκε ο ενισχυτης και δεν επαθες ηλεκτροπληξια. ΜΗΝ ξαναβαλεις ακουστικα σε speaker out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μάλιστα… υποθέτω δεν έγινε κάτι γιατί το δοκίμασα με πολύ χαμηλή ένταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Ωραία, κάτι τέτοιο έψαχνα. Οπότε μάλλον με αυτό π.χ. https://www.sweetwater.com/store/detail/HA400 θα είμαι ok; θα κάνεις την δουλειά σου και με ήχο καλύτερο από ότι θα περίμενες σε τόσο χαμηλή τιμή (βέβαια πάντα ανάλογο της επένδυσης σου)... όμως καλύτερα είναι να προτιμήσεις αυτό το μοντέλο στα ίδια χρήματα https://www.sweetwater.com/store/detail/MA400 μια και αντί των 4 εξόδων ακουστικών που λογικά σου είναι άχρηστες, σου δίνει 1 mic in και διακόπτη mono που θα σου είναι χρήσιμος... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anaks Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 θα κάνεις την δουλειά σου και με ήχο καλύτερο από ότι θα περίμενες σε τόσο χαμηλή τιμή (βέβαια πάντα ανάλογο της επένδυσης σου)... όμως καλύτερα είναι να προτιμήσεις αυτό το μοντέλο στα ίδια χρήματα https://www.sweetwater.com/store/detail/MA400 μια και αντί των 4 εξόδων ακουστικών που λογικά σου είναι άχρηστες, σου δίνει 1 mic in και διακόπτη mono που θα σου είναι χρήσιμος... Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Πάντως το μεγάφωνο δεν θα γίνει mute αν απλά χρησιμοποιήσεις την έξοδο line out. Δεν είναι ξεκάθαρο αν πράγματι επιθυμείς να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά αν θέλεις να μην ακούγεται τίποτα θα χρειαστεί να αποσυνδέσεις το μεγάφωνο και να βάλεις στη θέση του ένα dummy load. (Δεν κάνει να χρησιμοποιήσεις τον ενισχυτή χωρίς μεγάφωνο/φορτίο). Κάτι τέτοιο, Dummy Load σου επιτρέπει να συνδέσεις και τα ακουστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anaks Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Όταν έβαλα στο Line out τα ακουστικά έγινε mute το μεγάφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Όταν έβαλα στο Line out τα ακουστικά έγινε mute το μεγάφωνο. Τότε όλα καλά. Δεν χρειάζεσαι dummy load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση