Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Διαβαζοντας την βιογραφια του εφηβικου μου guitar hero Slash αυτα ειναι που ξεχωρισα μεχρι την μεση που εχω φτασει. ***SPOILER ALERΤ • LOOK AWAY*** Remember folks... sex, drugs and rock'n'roll. >:D >:D >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Ποιος ειναι ο σλας? >:D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Ποιος ειναι ο σλας? >:D Ένας μεθύστακας νομίζω. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Σιγα μωρε, το σολο του το εχουν δει περι τα 760 εκατ. στο youtube. Ενας nobody ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Εχει σχεση με τον στρας? ??? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Εχει σχεση με τον στρας? ??? Όχι ρε συ, είναι αυτή η πλάγια γραμμή στο πληκτρολόγιο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Ή για να το θεσουμε αλλιως, το νουμερο ενα βιντεο του 20ου αιωνα τον εχει thumbnail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Ή για να το θεσουμε αλλιως, το νουμερο ενα βιντεο του 20ου αιωνα τον εχει thumbnail. Eργονομία μηδέν... ;D ;D ;D Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2017 Με αφορμή αυτό λόγω δουλειάς, ταυτίστηκα και είχα γράψει αυτό: Χτυπάει τηλέφωνο, - Καλησπέρα, ο Σλας είμαι. - Ο Σλας; - Σλας. Γκαζ ε ρόουζες. - Ακουστά. - Σλας, καπέλο, πολύ μαλλί... - Χμμ, κολάν, άφρο μαλλί; - Ναι - Σόουλ, φανκ κι έτσι; - Όχι Σλάι ρε μαν. Σλας, ροκ. Σουιτσάιλντ ο μάιν. Νοβέμπε ρέιν. Πάρανταϊσίτι. - Α, νομίζω σας έχω δει. Λάιβ στον Παπαγάλο; - Όχι μαν, με μπερδεύεις. Σλάς. Έχω φέρει όργανο για service. - Τι όργανο; - Les Paul replica του Kris Derrig. - Την hunterburst? Με το ψιλοquilt-ψιλοflame maple καπάκι; Με το 42,625 nut και το 11,275" ρέντιους? Με τα 8,24 ΚΩ μαγνήτη bridge? Που η μία βίδα ήταν ίσια και η άλλη σταυρός? Που είχε δυο τσαμπουκάδες πίσω από το 9ο τάστο? - Α γεια σου - Ε πες έτσι ρε συ, να καταλάβω. Σλας είπαμε; :-X Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2017 Παντως αμα κανει τετοια πραγματα δε θα βγαλει ποτε τη σχολη του. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση