Guru pipityri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Δύο παλιότερα τεμάχια, άρτι σουλουπωθέντα-ως προς το ηχητικό. [soundcloud] [/soundcloud] ..κι ένα μικρούλι [soundcloud] [/soundcloud] :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Κινηματογραφικό το μικρό .. ..αλλά στο πρώτο με ταξίδεψες μεσημεριάτικα καρφί μέχρι το Θιβέτ :angel: και τη Shangri-La ...μπορεί να είναι και η διάθεσή μου έτσι αυτή τη στιγμή. Επιδέχονται περισσότερες ακροάσεις βέβαια... Ενδιαφέρον..Εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 επιφυλάσσομαι για το βραδάκι Σπύρο, χαλαρά στο σύστημα σπίτι. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Αριστουργηματικά τεμάχια αμφότερα!θα μπορούσαν να είναι η μουσική για το Resident Evil η εν πάσει περιπτώσει για θρίλερ ταινίες η οτιδήποτε άλλο με ατμοσφαιρική αγωνία κλπ. Σημασία έχει η αίσθηση αλλά και η μουσικότητα-άποψη που έχεις και με τα πλήκτρα. Ευχάριστη αλλαγή με κάτι που δεν έχει κιθάρα. Γουστάρω μπράβο ρε Ντερβίση ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Σκόρπια λόγια για τις συνθέσεις σου....: Τους τίτλους των κομματιών μόνος σου τους σκέφτηκες ή με παρέα....; ::) Τον Μιχάλη Παλαιοχωραφά τι τον έχεις....; πολλά καμπανάκια ρε παιδί μου.... Στο 6:25 του My Fragment, 14 δευτερόλεπτα παύση βρε θηρίο...; :o :o :o Εν τέλει, γκόμενες δεν βγάζεις με τέτοιες συνθέσεις... ::) Φιλικά... :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 ακρως κινηματογραφικά και τα δυό. Το πρώτο μου θύμισε αρκετά τα ενορχηστρωμένα μέρη του δίσκου των Camel Harbour of tears. Λίγο με ξένισαν οι συχνές παύσεις, αλλά άλλωστε το λέει κι ο τίτλος ε? Επίσης νιώθω ότι συμμετείχαν πολλά όργανα για να συμμετέχουν γενικότερα. Πάντως κάπου μου χάνεται η συνοχή στο πρώτο, μετά τη μέση. Δεν το συζητώ ότι είναι σε ένα άλλο φευγάτο επίπεδο, όπου έχεις να δώσεις πολλά ακόμα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Για μένα ήταν σαν να έβλεπα ταινία του Fellini, με αυτές τις circus-like παρελάσεις μορφών με υπερβολικά χαρακτηριστικά και ντύσιμο από το πουθενά, συχνά εφιαλτικές μέσα στην υπερβολή τους. Σύμβολα ενός αχαλίνωτου εσωτερικού κόσμου, μιας ψυχικής μας όψης που όλοι έχουμε ανάγκη, αλλά καταδικάζουμε σε αιώνια δεσμά σιγής την έκφρασή της. Και τα δύο υπέροχα. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για την ακρόαση και τα σχόλια. :) Το κινηματογραφικό και αποσπασματικό του πράγματος είναι by design, αν και, καθώς τα κομμάτια είναι λίγο παλιότερα, ίσως κάποια πράγματα να τα έκανα διαφορετικά σήμερα. Ίσως. Ίσως κι όχι. Το σίγουρο είναι πως θα κρατούσα την παύση 14ων δευτερολέπτων. ;D Αν μη τι άλλο, είναι κάτι που χρωστάω στο σύμπαν. Φώτη, τα κομμάτια μου είναι μια πρόφαση για τους γαμηστερούς μου τίτλους. ;D Κάποτε θα΄ρθει η μέρα που απλά θα δημοσιεύω τίτλους, χωρίς όλη την υπόλοιπη φασαρία-κυριολεκτικά. ;D Όσο για τις γκόμενες, πλανάσαι οικτρά. O0 Edit- Τις προάλλες άκουσα το Tubular Bells μετά από πολλά, πολλά χρόνια. Συνειδητοποίησα πόσο το είχα ακούσει-το ξέρω όλο απ έξω. Αυτό και το Snow Goose, μιας και ο Δημήτρης ανέφερε τους Camel, είναι υπεραγαπημένα, καθοριστικά έργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 τα κομμάτια μου είναι μια πρόφαση για τους γαμηστερούς μου τίτλους. ;D Κάποτε θα΄ρθει η μέρα που απλά θα δημοσιεύω τίτλους, χωρίς όλη την υπόλοιπη φασαρία-κυριολεκτικά. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Το επόμενο ονόμασέ το "a title without a tune". ;) Όσο για τις γκόμενες, πλανάσαι οικτρά. O0 ;D ;D ;D ;D ;D Ελέεεεεεεενηηηηηηηηη ακούς? ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Ελέεεεεεεενηηηηηηηηη ακούς? ;D ;D ;D ;D ;D [/quote Καλά, λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. :angel: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση