Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Χαιρετώ, Έχω τον fender mustang I (v1). Όλα καλά, απο όλα έχει να κάθεσαι με τις ώρες να ψάχνεις. Του λείπει όμως το reverse reverb για dreamy effects... Θα δουλέψει καλά με κάποιο σαν το rv-7? Επίσης ψάχνω και κάποιο footswitch για τον εν λόγω ενισχυτή. (οικονομικό, όσο πιο φθηνό γίνεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Θα μιλήσω μόνο για το footswitch...... Το έχω φτιάξει με ένα βύσμα και έναν απλό ποδοδιακόπτη...: Τό'βαλα σε ένα απλό κουτάκι και έτοιμο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Δεν σκαμπάζω, ούτε έχω τον χρόνο να το ψάξω. Κάτι για αγορά παρακαλώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Έχει ο Νακας με γυρω στα 10 ευρώ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Μια χαρά θα δουλέψει με το RV-7, αρκεί να έχεις καθαρό, σχετικά, ήχο και όχι βρώμικο. Από την άλλη, μπα, μπορεί να ακουστεί ενδιαφέρον και με βρώμικο ήχο μετά, αν σου αρέσει γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Η αλήθεια είναι οτι θέλω να το συνδιάσω με τα εφφέ που έχει preset. Fuzz phaser flanger για shoegaze ήχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθεί στον συγκεκριμένο ενισχυτή. Απλά, καθαρά απ'το στυλ που ανέφερες ότι θες να παίξεις, γενικά μπορείς να μπαίνεις κατευθείαν σε input και να παίξεις σε βρώμικο setting (συνήθως time effect πριν από drive) . Στο mustang για shoegaze το πιο πιθανό σενάριο είναι να θες ένα κι ένα drive pedal σε fender preset (και όχι ιδιαίτερα βρώμικο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Έχει στα εφφε ο mustang fuzz???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Εκτός από Fuzz έχει και Fuzz touch wah :o :o :o τζιτζικίζουν πάντως στον i με το 8αρη μεγάφωνο.... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Σοβαρά;; θα το τσεκάρω (έχει έναν ο γείτονας) . Αν είναι θα γράψω και εντυπώσεις για κάποιο πετάλι στο ίνπουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση