Prosfygas Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Κουφή Λεοπάρδαλη, γιατί γράφεις ότι "γερμανοποιήθηκε"? Δεν το πιάνω ! οτι ενωσαν τις 2 λεξεις σε μια οπως κανουν οι Γερμανοι που μεσα σε μια λεξη εμπεριεχονται 2-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Πιο παλιο χρονολογικα μαλλον ειναι ενα Elektronika FL-01 (σοβιετικο flanger, early-mid 80s) το οποιο ομως εχει πεθανει ( :'() και απο καπου τελη 80ς εχω και ενα απο τα πρωτα Boss CS-3. Πιο παλιο στη συλλογη ειναι ενα πορτοκαλι Tonefactor Omega Fuzz το οποιο ανα τα χρονια εχει περασει απο τις πεταλιερες διαφορων παλαιων νοιζαδων, νομιζω καποτε ανηκε και στον Superfunk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Suede Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Early 80s EHX Deluxe Memory Man & Proco Rat '87! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 α) Boss FV500-H volume pedal (αγοράστηκε 2009 αν θυμάμαι καλά, μπορεί και λίγο νωρίτερα... τότε ήταν και η εποχή που άρχισα σταδιακά να ξεφεύγω από πεταλιέρες, midi controllers και rack για να πάω προς πετάλια) β) Fulltone Gold Deja 'Vibe (αγοράστηκε μεταχειρισμένο το 2011, κατασκευής 2001 όπως φαίνεται στις φωτογραφίες) Γενικά είμαι της λογικής όσα δεν παίζονται να φεύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2017 Early 80s EHX Deluxe Memory Man & Proco Rat '87! Με το συμπαθειο, αλλα η πληθωρικη γατα μου θα φαει τον μπατιρη αρουραιο σου. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση