ierissiotis Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Αυτή τη στιγμή το πιο παλιό πετάλι που έχω είναι το Tubedreamer 58 JAM. Το έχω απο τη πρώτη χρονια που τα έβγαλε. Μπορεί να είναι και απο τα πρώτα. Ενα απο τα αγαπημένα μου πετάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 α) Ibanez TS-9 1983. β) Boss CE-2 1981. Το 1ο το πήρα από Σουηδία. Το είχα τσεκάρει στο σάιτ ενός μαγαζιού στο Malmo και το πήρα μόλις έφτασα, κατευθείαν από το αεροδρόμιο. Πήγα μαζί με τις βαλίτσες. ;D Το 2ο από εδώ φέτος. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 ZOOM 505 αγορά από την Γκρέητ Μπρίτεν τον πρωτο μήνα κυκλοφορίας του. Δεν αφαιρέθηκε ποτέ από την πεταλιέρα μου. Χρησιμοποιώ default settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 κατι τετοια Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Αυτά τα δύο, αγορασμένα μάλλον το 85-86. Περιστασιακά τα χρησιμοποιώ ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 κατι τετοια Έχω κι' εγώ το DM-2, αλλά μου φάινεται το CE-2 είναι πιο παλιό. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Του 1978 (το πρωτο πεταλι overdrive που κατασκευαστηκε ποτε & το πρωτο "μποσακι" που κατασκευαστηκε ποτε) Έχω κι' εγώ το DM-2, αλλά μου φάινεται το CE-2 είναι πιο παλιό. ειναι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Ετούτο το μπλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Του 1978 (το πρωτο πεταλι overdrive που κατασκευαστηκε ποτε & το πρωτο "μποσακι" που κατασκευαστηκε ποτε) Βλεπω το σχεδιο εδραιωθηκε απο τοτε. Επισης εχει "over drive", δυο λεξεις, ενω μετα γερμανοποιηθηκε σε μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Κουφή Λεοπάρδαλη, γιατί γράφεις ότι "γερμανοποιήθηκε"? Δεν το πιάνω ! Προσωπικά, το OD πάντως, πάντοτε μου έφερνε στο μυαλό τη σύντμηση που χρησιμοποιούν οι μπάτσοι στην αμερική, όπου όταν αναφέρουν στον ασύρματο πως ένα περιστατικό είναι "ΟD" σημαίνει ότι έχουν θάνατο από OverDose (υπερβολική δόση). ::) Πάντοτε προτιμούσα τον όρο "drives". Όλα στο τσουβάλι με τις παραμορφώσεις! Όχι όπως εδώ που βρίσκομαι, που κοντεύω να ξεχάσω τα αγγλικά μου - τα ντραμς τα λένε "μπατερί", το distortion "ντιστορσιόν", το εκουαλάιζερ "εγκαλιζατέρ" και τον ενισχυτή "αμπλί". ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση