Προς το περιεχόμενο

Lamb of God - Redneck (Full Cover)

BGkakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ'τα λίγα κομμάτια που μ'αρέσουν απ'τη μπάντα. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Laid to Rest αλλά τελικά ο κόσμος (στο facebook μου) αποφάσισε υπέρ του Redneck. Είχα για ακόμη μια φορά την τύχη να συνεργαστώ με έναν πολύ καλό Έλληνα τραγουδιστή. Τα πάντα ηχογραφημένα και μιξαρισμένα στο προσωπικό μου home studio.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αψογος οπως και το παιδι στη φωνη καταφερε να βγαλει μια χαρα σαπιλα!  ;D (τον ειχες κ σε αλλο βιντεο αν θυμαμαι?)

Οντας ενα απο τα τραγουδια (και τις μπαντες ) που ακουγα πολυ σε νεαροτερη ηλικια, κατι δν μου καθεται στο ριφφακι της εισαγωγης εχω καιρο να ακουσω το original ειναι η αληθεια βεβαια!

Αψογες artificial harmonics που ειναι κ απο τα αγαπημενα μου στοιχεια στα heavy riffs (καιρο παιδευα τις αντιστοιχες στο laid to rest!  ;D)

Εχε κατα νου και το Clenching the fists of dissent απο Machine Head που εχει κατα τη γνωμη απο τα τοπ ριφς εβερ!

Αψογος οπως και το παιδι στη φωνη καταφερε να βγαλει μια χαρα σαπιλα!  ;D (τον ειχες κ σε αλλο βιντεο αν θυμαμαι?)

Οντας ενα απο τα τραγουδια (και τις μπαντες ) που ακουγα πολυ σε νεαροτερη ηλικια, κατι δν μου καθεται στο ριφφακι της εισαγωγης εχω καιρο να ακουσω το original ειναι η αληθεια βεβαια!

Αψογες artificial harmonics που ειναι κ απο τα αγαπημενα μου στοιχεια στα heavy riffs (καιρο παιδευα τις αντιστοιχες στο laid to rest!  ;D)

Εχε κατα νου και το Clenching the fists of dissent απο Machine Head που εχει κατα τη γνωμη απο τα τοπ ριφς εβερ!

Κατ αρχάς, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, φίλε μου.

Με τον συγκεκριμένο τραγουδιστή, όχι, δεν έχω ξανακάνει κάτι. Είναι σχεδόν σίγουρο πάντως, και απ'τις 2 πλευρές, ότι θα ξαναγίνει συνεργασία.

Machine Head είναι μία απ'τις μπάντες που λατρεύω τον ήχο τους και το στυλ τους, ειδικά σε δίσκους όπως το Blackening (που ανέφερες το εναρκτήριό του κομμάτι) και το Bloodstone & Diamonds. Θα γίνει σιγουρότατα ένα cover στο όχι μακρινό μέλλον!! Προς Now We Die τείνω...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου