dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2017 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2017 Τι ειναι εκεινο στο headstock? Δεν μοιαζει μανισιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2017 έλα ρε, κουρδιστήρι είναι (αυτό τόχουμε ;D) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Benedetto Dimsonic signature :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 το ξέρω τα 3 χιλιάρικα μου λείπουν ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 κοιτα για καμμια Eastman τοτε στα ιδια specs πανω κατω. Ειναι πολυ κοντα στο στυλ των Benedetto οι Eastman, ιδια κατευθυνση ηχου και πολυ λιγοτερα λεφτα. ..βεβαια αυτος ο ηχος ειναι πιο πολυ η πενα του martino και οι χορδες που χρησιμοποιει, λιγο πολυ με οτι κιθαρα και να παιζει ετσι ακουγεται ;) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Δεν ακούω τίποτα που να μην μπορεί να διαχειριστεί ο Pat Martino και με την δικιά μου κιθάρα των 200 €, από άποψη ήχου. Δηλαδή και την δικιά μου αν είχε, έτσι περίπου θα ακουγόταν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Δεν ακούω τίποτα που να μην μπορεί να διαχειριστεί ο Pat Martino και με την δικιά μου κιθάρα των 200 €, από άποψη ήχου. Δηλαδή και την δικιά μου αν είχε, έτσι περίπου θα ακουγόταν. Και με το οδοντικό μου νήμα ο μέγιστος έτσι θα ακουγόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2017 Και με το οδοντικό μου νήμα ο μέγιστος έτσι θα ακουγόταν. Φυσικά συμφωνώ αλλά ..... πρόσεξε μια λεπτομέρεια. Με strat πχ όχι, δεν θα ακουγόταν το ίδιο. Αλλά η δικιά μου δεν είναι strat. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2017 το ξέρω τα 3 χιλιάρικα μου λείπουν ;D Υποθέτω ότι τα υπόλοιπα 3750 υπάρχουν http://benedettoguitars.com/wp-content/uploads/2011/05/Benedetto-Guitars-Price-List-effective-June-1-2014.pdf Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση