otto## Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Εγινε παλια σε ενα σταυροδρομι, μεγαλη ιστορια, ας την αφησουμε. Ωπα φίλοους. Ο στιβ παίζει εκεί όχι ο σατριγιάννης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Και ο καρατε κιντ. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2017 Εχω δεχθει επιθεση με διαφορα βιντεο που εχουν τον τιτλο αυτουνου και περιεχομενο ερωτικα κινεζικα. Εκανα αναφορα αυτα που βρηκα και κατεβηκαν αλλα ξεφυτρωνουν αλλα. Σας εχει συμβει? Τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Το ξαναηχογράφησα μετά από 2 χρόνια. Πρόσεξα παραπάνω τον χρόνο και τις δυναμικές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 πολυ πολυ καλύτερα. ειναι δυσκολο κομμάτι κι ας ακουγεται απλό. εντάξει σε κάποια σημεία, π.χ. στο τάπινγκ, το έχασες αλλα μπραβο σου που παίζεις και το γουστάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Το tapping θέμα είναι η Νέμεσις μου, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το παίξω "στρωτά" ολόκληρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 30 λεπτά πριν, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε Το tapping θέμα είναι η Νέμεσις μου, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το παίξω "στρωτά" ολόκληρο. Γιατί κάποιοι (κι εγώ μαζί) μπερδεύονται και ξεκινάνε το tapping σε θέση (δυνατό), ενώ είναι σε άρση (αδύνατο). Εξάσκηση θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Σωστός! Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, VangelisV είπε Γιατί κάποιοι (κι εγώ μαζί) μπερδεύονται και ξεκινάνε το tapping σε θέση (δυνατό), ενώ είναι σε άρση (αδύνατο). Εξάσκηση θέλει Άαααα, γι αυτό δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ όσο κι αν παιδεύομαι και προσπαθώ ανηλεώς να το κατορθώσω.... σόρυ για το οφτόπικ.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Άαααα, γι αυτό δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ όσο κι αν παιδεύομαι και προσπαθώ ανηλεώς να το κατορθώσω.... σόρυ για το οφτόπικ.... χαχαχα, εγω μιλάω για το συγκεκριμένο κομμάτι ρεειιι, όχι γενικώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση