Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Δεν σκεφτηκα να το γκουγκλαρω καθως ολοι οι αλλοι ηχοι ειναι περιγραφικοι. Xtra grind, Stevie R neck και τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Παντα με μενα, παντα με σενα λεγεται το ασμα και οταν το πρωτακουσα μου αρεσε τοσο πολυ που νομιζα εννοουσε η μελωδια ηταν παντα μαζι τους! Το αλλαξα παρα ελαχιστα καθως καθε νοτα εχει την σημασια της στο συγκεκριμενο, οπως εχει δηλωσει και ο Satriani και συμφωνω. 0:48 με 1:03 satriani εσύ είσαι? ;D και tapping καλό. Ρε είσαι παιχταράς λαίμεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Μπα παιχταρας γινεσαι μονο αν φτιαξεις δικα σου κομματια και φωναξουν στο τελος του τραγουδιου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Μπα παιχταρας γινεσαι μονο αν φτιαξεις δικα σου κομματια και φωναξουν στο τελος του τραγουδιου. :) Ρε άσε τις αμπελοφιλοσοφίες :o ;D :o. Παιχταράς είσαι. Στην τελική δεν είναι το βασικό σου επάγγελμα ο σατριανισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Ρε άσε τις αμπελοφιλοσοφίες :o ;D :o. Παιχταράς είσαι. Στην τελική δεν είναι το βασικό σου επάγγελμα ο σατριανισμός. ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Ρε άσε τις αμπελοφιλοσοφίες :o ;D Ε επινα κρασι οταν τα εγραφα ;D @cigaret Εχω εναν φιλο πατερ στο fb και οποτε ανεβαζω σχετικα με την κιθαρα ανησυχω με τα cutaways που μοιαζουν με κερατα και αναθεωρω μηπως θα επρεπε να παιζω με καμια Les Paul. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Εχω εναν φιλο πατερ στο fb και οποτε ανεβαζω σχετικα με την κιθαρα ανησυχω με τα cutaways που μοιαζουν με κερατα και αναθεωρω μηπως θα επρεπε να παιζω με καμια Les Paul. Καιρός για SG..... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Και τα κομματια θα ειναι συνεχεια Hells bells, Highway to hell, Cowboys from hell, 666, Raining blood κτλ. Θα μου στειλει pm για εξομολογηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Και τα κομματια θα ειναι συνεχεια Hells bells, Highway to hell, Cowboys from hell, 666, Raining blood κτλ. Θα μου στειλει pm για εξομολογηση. Αχ βρε....σατανά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2017 Εγινε παλια σε ενα σταυροδρομι, μεγαλη ιστορια, ας την αφησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση