cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, VangelisV είπε χαχαχα, εγω μιλάω για το συγκεκριμένο κομμάτι ρεειιι, όχι γενικώς ...άρα δεν φταίει αυτό που δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, cigaret13 είπε ...άρα δεν φταίει αυτό που δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ; Δεν πειράζει, ούτε ο κλάπτον, ο γκίλμουρ, ο μπλάκμορ, εσαρβη, μπιμπι μπορούν (νομίζω). Δεν τους έχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, VangelisV είπε Δεν πειράζει, ούτε ο κλάπτον, ο γκίλμουρ, ο μπλάκμορ, εσαρβη, μπιμπι μπορούν (νομίζω). Δεν τους έχω δει Καλά...., ο Κλάπτον, ο Γκίλμουρ και ο Μπι Μπι δεν μπορούν-σαν να παίξουν ούτε καν 16α σε 60 bpm..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, VangelisV είπε εσαρβη Ο Στίβι Ρέι ΒόΓΚΑΝ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε Ο Στίβι Ρέι ΒόΓΚΑΝ? Vaughan, Βάουγκχαν προφέρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Κουφη Λεοπαρδαλη said: Ο Στίβι Ρέι ΒόΓΚΑΝ? Ξέρετε πώς λένε τον αδερφό του? Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2019 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Βίγκαν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 2 minutes ago, Κουφη Λεοπαρδαλη said: Βίγκαν? Όχι. Jimmy Ray Vaughan. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Όχι. Jimmy Ray Vaughan. Όχι Jimmie Lawrence Vaughan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, VangelisV said: Όχι Jimmie Lawrence Vaughan Τι λε ρε φίλως. Stevie Ray ο ένας, άρα Jimmy Ray κι ο άλλος να 'ουμε. Τζεϊαρβί κανονικά. Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2019 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση