stonedterror Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Οποιοδήποτε σχόλιο για την παραγωγή αλλά και για την σύνθεση καλοδεχούμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 η σύνθεση μου άρεσε (αν και η γνώμη μου δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθότι τα ακούσματα μου δεν είναι και πολύ κοντά στο είδος)... τώρα την παραγωγή την βρήκα κάπως "αλλόκοτη"... με παρέπεμψε σε έναν δρόμο με 2 πολυκατοικίες και μια μονοκατοικία από ελενιτ στην μέση... ;D "έβλεπα" στο μπαλκόνι του τρίτου των πολυκατοικιών, δυο κιθαρίστες εκατέρωθεν να έχουν βγάλει τους ενισχυτές τους και να τα χώνουν άγρια από δεξιά και αριστερά, καθώς μάλλον είχαν τσακωθεί για γκόμενες με τον ντράμερ και τον μπασίστα, που έπαιζαν στον πίσω κήπο της μονοκατοικίας (με τα ντραμς στημένα πίσω από έναν φοίνικα που τους πρόσθετε ένα περίεργο modulation effect)... όσο για τον (ενδιαφέροντα στ αυτιά μου) τραγουδιστή, ήταν πάνω στην ταράτσα της μονοκατοικίας φωνάζοντας προσπαθώντας να τα "φτιάξει" στους υπόλοιπους (πρώτα η μπάντα και μετά οι groupies)... 8) ;D αν αυτή η εικόνα είναι "άποψη" και την επιδίωξες, μπράβο... αν όχι η παραγωγή θέλει (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα), επαναπροσέγγιση εκ βάθρων... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmySnail Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Εξαιρετικη συνθεση, μπραβο σας. Αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι τα πιατινια η οπως αλλιως τα λενε οι ντραμερ, βρισκονται συχνα εκτος ρυθμου π.χ στο 2:40 και γενικως σε διαφορα σημεια, ειδικα στα ρεφραιν που ειναι περισσοτερο αισθητη η παρουσια τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2017 Δυνατο,πολυ μ'αρεσε. Ευγετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2017 εξαιρετικό από κάθε άποψη.... ωραία σύλληψη, πάρα πολύ καλό στήσιμο οργάνων, γλυκόηχες οι κιθάρες (και όλα τα όργανα) ακόμα και παραμορφωμένες, Δεν συμμερίζομαι την άποψη του Νίκου, περί ατυχήματος. Μάλλον ηθελημένο είναι το στήσιμο. Λίγο μετά που μπαίνουν τα φωνητικά αρχίζουν οι ψιλοενστάσεις μου, αλλά αυτές είναι κύρια επειδή δεν ασχολούμαι και δεν με τραβάει πλεον καθόλου το ύφος. Στο αρχικό μέρος μέχρι τα φωνητικά βάζω 11 στα 10. Μετά ...απέχω της ψηφοφορίας. Αλλά είναι πιστό στο είδος που υπηρετεί.... Ωραίο και το syncopated break στη μέση Τώρα σχετικά με τον τίτλο....μου θυμίζει λίγο φρουτοπία.... :P Στέκεται άξια διεθνώς. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2017 η σύνθεση μου άρεσε (αν και η γνώμη μου δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθότι τα ακούσματα μου δεν είναι και πολύ κοντά στο είδος)... τώρα την παραγωγή την βρήκα κάπως "αλλόκοτη"... με παρέπεμψε σε έναν δρόμο με 2 πολυκατοικίες και μια μονοκατοικία από ελενιτ στην μέση... ;D "έβλεπα" στο μπαλκόνι του τρίτου των πολυκατοικιών, δυο κιθαρίστες εκατέρωθεν να έχουν βγάλει τους ενισχυτές τους και να τα χώνουν άγρια από δεξιά και αριστερά, καθώς μάλλον είχαν τσακωθεί για γκόμενες με τον ντράμερ και τον μπασίστα, που έπαιζαν στον πίσω κήπο της μονοκατοικίας (με τα ντραμς στημένα πίσω από έναν φοίνικα που τους πρόσθετε ένα περίεργο modulation effect)... όσο για τον (ενδιαφέροντα στ αυτιά μου) τραγουδιστή, ήταν πάνω στην ταράτσα της μονοκατοικίας φωνάζοντας προσπαθώντας να τα "φτιάξει" στους υπόλοιπους (πρώτα η μπάντα και μετά οι groupies)... 8) ;D αν αυτή η εικόνα είναι "άποψη" και την επιδίωξες, μπράβο... αν όχι η παραγωγή θέλει (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα), επαναπροσέγγιση εκ βάθρων... Είχατε την ατυχία πρώτα να διαβάσω το σχόλιο του npap και μετά να ακούσω το κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση μπήκα με κριτικό αυτί και για εσάς και για το σχόλιο αλλά άκουσα ακριβώς αυτά που περιγράφει ο έμπειρος συμφορουμίτης. Αν είναι άποψη οκ. Αν όχι, πρέπει να κάνετε αλλαγές. Ο κιθαρίστας έκανε την παραγωγή; Πείτε αλήθεια! :) :) :) Όσο για το κομμάτι έχω θετική εντύπωση και από παικτικής και από συνθετικής πλευράς αλλά σίγουρα θα φαινόντουσαν οι αρετές του πολύ καλύτερα αν είχατε άλλη παραγωγή. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση