RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Ναι βρε εντάξει, ξέρω πως παίζει ο Young (μ'αυτόν μεγάλωσα...), αλλά είπα ότι θέλω ""να γράψω ένα κομμάτι σε στυλ Neil Young"" όχι διασκευή ή κάτι τέτοιο....Όσο για το κλιπ, το έγραψα σε δυό λεπτά χωρίς πολλά πολλά, ότι θυμόμουν από το Hurricane.... Εντάξει φίλος δεν σε είπαμε και καμπούρη... ;D ;D ;D Μια αθώα παρατήρηση κάναμε... >:D Τζιζας... >:D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Εντάξει φίλος δεν σε είπαμε και καμπούρη... ;D ;D ;D Μια αθώα παρατήρηση κάναμε... >:D Τζιζας... >:D Έ μα τώρα, θα μας πείτε κι εσείς μικρά παιδιά που μόλις βγήκατε στην κενωνία, πως παίζετε o Neil....? ;D ;D ;D Τζιζας, τι είναι....; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Έ μα τώρα, θα μας πείτε κι εσείς μικρά παιδιά που μόλις βγήκατε στην κενωνία, πως παίζετε o Neil....? ;D ;D ;D Τζιζας, τι είναι....; ??? Σόρρυ ξέχασα τον τόνο. Τζίζας (έιτς Κράιστ)! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 βασικά άλλαξε αυτόν τον καρσιλαμά που παίζει απο πίσω, μας αποπροασανατολίζει.... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Λοιπόν κάτι έκανα.... 8) στα @ρχίδι@ μας ρε μακάκα.... Πήρα ένα μέρος από ένα παλιό μου κομμάτι, έκανα πολύυυυυ μικρές αλλαγές στις κιθάρες και βουαλά.... Μάλλον εδώ είμαι! Neil_3.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Το ξέρω σας έπρηξα αλλά βοηθήστε έναν πτωχό του μουσικού εξοπλισμού να δει το φως το αληθινό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Αρκετά έως πολύ καλός θα έλεγα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Και το preset για όσους άρεσε ο ήχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Λοιπόν κάτι έκανα.... 8) στα @ρχίδι@ μας ρε μακάκα.... Πήρα ένα μέρος από ένα παλιό μου κομμάτι, έκανα πολύυυυυ μικρές αλλαγές στις κιθάρες και βουαλά.... Μάλλον εδώ είμαι! παίζει ρε παιδιά ο Νηλ Γιανγκ με στρατοκάστερ ? ωραίος! :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2017 Και το preset για όσους άρεσε ο ήχος... ρε συ ωραίο αυτό το αργαλείο. ψηφιακό είναι το? τι κοστίζει ? μπας και αναθεωρήσουμε την εργαλειοθήκη μας ? ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση