Superfunk Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Ενα ασθμα για οσους εχουν βαρεθει να περιμενουν......την.....αναπτυξη (πνευματικη,ηθικη,οικονομικη,αισθητικη & γενικη...) ;D [soundcloud] [/soundcloud] www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 οι doors ξανάρχονται! πάντως έχεις υπογραφή πρέπει να το παρδεχτώ. Αψογο εκτελεστικά παραγωγικά. Λίγο ως συλλήψεις δεν μου ταιριάζουν τα άσματά σου αλλά ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις. Είναι το πως μεγάλωσα.... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 επίσης μου κάνει εντύπωση πάντα.... ως κιθαρίστας, όλα τα κομμάτια σου ξεκινάνε με πλήκτρα.... κάνω λάθος? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 ως κιθαρίστας, όλα τα κομμάτια σου ξεκινάνε με πλήκτρα.... κατσε ρε φιλΩς τι ΒΡΙΖΕΙΣ? Σε εβρισα εγω? ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 μα εγώ δεν είμαι κιθαρίστας. ::) είμαι αποτυχημένος μουσικός... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βοσκός Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 κατσε ρε φιλΩς τι ΒΡΙΖΕΙΣ? Σε εβρισα εγω? ;D ;D ειναι μαστιγα οι ατιμοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 ειναι μαστιγα οι ατιμοι Όσα δεν φτάνει η αλεπού........ ::) ;D Superfunk είχες έμπνευση ακούω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 επίσης μου κάνει εντύπωση πάντα.... ως κιθαρίστας, όλα τα κομμάτια σου ξεκινάνε με πλήκτρα.... κάνω λάθος? Ναι. Πιανο παιζει κανονικα. 8) Κιθαρα παιζει για να βγαζει γκομενες. ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2017 Σκεψη 1η: Soundtrack σε στριπτιζοκλαμπο. Σκεψη 2η: Ο James Bond βαρεθηκε να περιμενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση